Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpeedBeast34

Üstün
Yer
İstanbul Kağıthane.
Benim HP All in One PC'm var. BIOS dosyası lazım ama benim PC FreeDOS olduğu için sitesinde BIOS dosyası paylaşılmamış.
Başka HP All in One PC sitesinden BIOS dosyası indirip dosyayı yazsam nasıl bir durumla karşılaşırım, sonuç olumlu olur mu acaba, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradan indir. Aynı cihazın Windows 10 versiyonu.

1717170011718.webp
Benim HP All in One PC'm var. BIOS dosyası lazım ama benim PC FreeDOS olduğu için sitesinde BIOS dosyası paylaşılmamış.
Başka HP All in One PC sitesinden BIOS dosyası indirip dosyayı yazsam nasıl bir durumla karşılaşırım, sonuç olumlu olur mu acaba, yardımcı olur musunuz?
Model?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (66).webp
    Ekran Görüntüsü (66).webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteye attı DF14 olan marka farklı uyumlu olur mu?
Attığım link bu siteye yönlendiriyor;
1717170901166.webp

Buradan 2'yi doldurup submit ediyorsun ve BIOS/Frimware adlu menuden istediğin sürümü indiriyorsun. Aynı cihazın Windows versiyonu olduğu için sorun çıkmaz.

-SORUMLULUK ALMIYORUM, BUTUN RISK KENDI UZERINIZEDIR-

Son düzenleme:
Attığım link bu siteye yönlendiriyor;
Eki Görüntüle 52187
Buradan 2'yi doldurup submit ediyorsun ve BIOS/Frimware adlu menuden istediğin sürümü indiriyorsun. Aynı cihazın Windows versiyonu olduğu için sorun çıkmaz.

-Sorumluluk almıyorum, butun rısk kendı uzerınızedır-

Yalnız benim PC BIOS'u tamamen silindi BIOS yazılımına değil BIOS bölümüne tıklamam lazım değil mi sıfırdan kurmak için
İçindeki BIOS'u sildi PC.

Yalnız benim PC BIOS'u tamamen silindi BIOS yazılımına değil BIOS bölümüne tıklamam lazım değil mi sıfırdan kurmak için
İçindeki BIOS'u sildi PC.
Eğer BIOS tamamen gittiyse BIOS çipini flashlaman gerek. Bunun içinde BIOS çipini söküp adaptor yardımı ile başka bir bilgisayar ile flsahlaman gerek.

Eğer BIOS tamamen gittiyse BIOS çipini flashlaman gerek. Bunun içinde BIOS çipini söküp adaptor yardımı ile başka bir bilgisayar ile flsahlaman gerek.

Normal şekilde BIOS güncellemem gerekse eğer BIOS sekmesinimi yoksa BIOS yazılım sekmesinden mi indirme yapmalıyım.