Başlıkta yazdığım gibi HP almayın. Servisi kötü kullandıkları malzemeler kötü kimse hiçbir konuya tam ayrıntılı bilgi sahibi değil. 15 Eylül'de GPU çalışmıyor diye verdim(RTX4070). Serviste 15 gün boş bekledi anakart diye sonra cihazı alıp satıcıya yolladım onlarda 1 hafta durdu. Sonra Arena TR distribütörüne gitti orada 2 gün durdu. Şimdi İstanbul teknik HP servisine geri gidiyor yani 1 ay olmasına 7 gün var 23 günde hiçbir ilerleme yok cihazım yok DOA formu veriliyor. Sürekli aralarında paslaşıyorlar. Para iadesi ya da cihaz değişim istiyorum ondanda haber yok sonunda herhalde bana bozuk şekilde geri gelecek. Gidin GameGaraj Erazer MSI ASUS vs. alın bu kadar uğraştırmaz derdimi anlatıyorum DOA formu verildiyse gitmesine gerek yok deniyor HP müşteri hizmetleri ama cihaz kargodan kargoya geziyor TR resmi distribütör arena da cihazı geri almayacaksa kim alacak ben anlamadım. 70bin TL gibi absürt rakamlar verilen cihazların böyle sahip çıkılmaması çok üzücü. Keşke baştan GameGaraj alsaydim diyorum o zamanlar markayı bilmiyordum bilindik olsun dedim. En azından tek serviste çözülür idi sorun 5 6 tane servisten ayrı ayrı onay almak mı gerek gerçekten? Gerekirse THH'ye başvuracağım yani her şeyin bu kadar yavaş ve umarsızca yapılması çok sinir bozucu. Servis cihaza bakim yapar 30W çeken işlemci 100 derece olur. PC kendini kilitler. BIOS tempature uyarısı verir her açılışta. Bu kadar da olmaz be abi. Artık sinirlerim bozulmaya başladı bekle bekle nereye kadar Ankara gibi başkent bir şehirde cihaz yapılamıyorsa zaten kalan 79 ili düşünemiyorum her türlü İstanbul üzerinde her şey.
Detaylar
Kim cevapladı?Emin olun ServisPoint denilen servis çok daha fazla uğraştırır sizi. Geçmiş olsun.
Emin olun ServisPoint denilen servis çok daha fazla uğraştırır sizi. Geçmiş olsun.
Ya hocam sormayın vallahi gına geldi 5aylik cihaz son 1 aydır dolaşıp duruyor. Kimse bana şu işlem yapılacak demiyor haber bekle dur bekle dur herkes bir üst amirine veriyor cihazı abi bozuksa bozuktur cihaz kalbi atıp ayağa kalkacak hali yok ya. Sinirlerim bozuldu artık. Kimi arasam ya mail atın ya da biz bir şey yapamayız.
HP globale yazdınız mı?Ya hocam sormayın vallahi gına geldi 5aylik cihaz son 1 aydır dolaşıp duruyor. Kimse bana şu işlem yapılacak demiyor haber bekle dur bekle dur herkes bir üst amirine veriyor cihazı abi bozuksa bozuktur cihaz kalbi atıp ayağa kalkacak hali yok ya. Sinirlerim bozuldu artık. Kimi arasam ya mail atın ya da biz bir şey yapamayız.
Hayır yazmadım şuan bir görüşme yaptım eski bir servis çalışanı abim vardı. İstanbulla görüştü oradaki işlem sonucuna göre yazabilirim. Nereye yazayım link vs varmi ?
Hayır yazmadım şuan bir görüşme yaptım eski bir servis çalışanı abim vardı. İstanbulla görüştü oradaki işlem sonucuna göre yazabilirim. Nereye yazayım link vs varmi ?
B 52 Stratofortress
Deneyimli
Sırf bu yüzden uğraşmamak için 3 aylık ekran kartımın (evet sıfır kart 3 ayda pumpout yapıyor) termal bakımını kartı açıp kendim hallettim. Garantisi var diye alıyoruz ama garantide başına bir şey gelecek diye korkmaktan garantiye bile yollayamıyoruz.Emin olun ServisPoint denilen servis çok daha fazla uğraştırır sizi. Geçmiş olsun.
Sıfır kartın 3 ayda pump out yapması garip.Sırf bu yüzden uğraşmamak için 3 aylık ekran kartımın (evet sıfır kart 3 ayda pumpout yapıyor) termal bakımını kartı açıp kendim hallettim. Garantisi var diye alıyoruz ama garantide başına bir şey gelecek diye korkmaktan garantiye bile yollayamıyoruz.
B 52 Stratofortress
Deneyimli
40 serisi Asus modellerinde böyle saçma bir olay var, ROG modellerinden TUF'lara kadar.
Benimde 2 ayda pump out olmuştu sonra klimalı ortama geçmiştim tatil için orda bi nebze iyiydi. Yani bişey de diyemiyorum ağzım var mıyor. Evde kelimeler havada uçuşuyor şuan.Sırf bu yüzden uğraşmamak için 3 aylık ekran kartımın (evet sıfır kart 3 ayda pumpout yapıyor) termal bakımını kartı açıp kendim hallettim. Garantisi var diye alıyoruz ama garantide başına bir şey gelecek diye korkmaktan garantiye bile yollayamıyoruz.
Bende araştırıp,okuyup en çok 40 serisinde gördüm bu sorunları.40 serisi Asus modellerinde böyle saçma bir olay var, ROG modellerinden TUF'lara kadar.
Yeni konular
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll