Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bence elindekinden memnunsan harcama yapma derim. Memnun degilsen de DAC alman HyperX Cloud kulakligin performansini arttirmayacak. Kablolu headset veya IEM bakmani oneririm. Ancak headset bakacaksan oyuncu bakmayin. Referans kulaklik bakin.Hocam vallahi allak bullak oldum. Neye elimi atsam elimde kalıyor![]()
sawyerford
Üstün
C2'den neden memnun değilsin anlamadım... Kablosuz lazımsa scofield 4.500 TL'ye C3S satıyor.
shiedae3
Başarılı
Bence elindekinden memnunsan harcama yapma derim. Memnun degilsen de DAC alman HyperX Cloud kulakligin performansini arttirmayacak. Kablolu headset veya IEM bakmani oneririm. Ancak headset bakacaksan oyuncu bakmayin. Referans kulaklık bakin.
Bir süre ara vereceğim o zaman bakma işine.
C2'den neden memnun değilsin anlamadım... Kablosuz lazımsa scofield 4.500 TL'ye C3s satıyor.
Konu memnun olmak değil hocam, daha iyi olabilir mi? Düşüncesi Simon'ı tanıdığımdan beri başladı bende
- Makaleler
- 23
O daha iyinin sonu yok ne yazik ki. Cok takmamak lazim en iyiye ulasmayi.Bir süre ara vereceğim o zaman bakma işine.
Konu memnun olmak değil hocam, daha iyi olabilir mi? Düşüncesi Simon'ı tanıdığımdan beri başladı bende.C3S'i gördüm ama anca 1 ay sonra alabilirim.
shiedae3
Başarılı
O daha iyinin sonu yok ne yazik ki. Cok takmamak lazim en iyiye ulasmayi.
Büyük adam olursak koşarız peşinde Cloud2 ile yola devam o zaman. Teşekkürler zaman ayırdığınız için.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Keyifli dinlemeler dilerim.Büyük adam olursak koşarız peşinde Cloud2 ile yola devam o zaman. Teşekkürler zaman ayırdığınız için.