DomatesYetistiricisi

Çalışkan
Selam,

Instagram'da bazı sayfalara abone olma butonu geldi ve belli ücret karşılığında abone olunuyor. Geçen arkadaşımda denk geldim, abone ol tuşuna bastıktan sonra direk ödeme adımına geçiyor, ben herhangi bir sayfaya denediğim zaman “bekleme listesine alındınız” notu geliyor, Apple Store'da kart bilgilerimde kayıtlı ücretsiz olan sayfalara bile abone olamıyorum böyle bir problem başına gelen arkadaş var mı? Instagram yardıma yazdım ama malum yapay zeka baktığı için herhangi bir dönüş alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Instagram'da bazı sayfalara abone olma butonu geldi ve belli ücret karşılığında abone olunuyor. Geçen arkadaşımda denk geldim, abone ol tuşuna bastıktan sonra direk ödeme adımına geçiyor, ben herhangi bir sayfaya denediğim zaman “bekleme listesine alındınız” notu geliyor, Apple Store'da kart bilgilerimde kayıtlı ücretsiz olan sayfalara bile abone olamıyorum böyle bir problem başına gelen arkadaş var mı? Instagram yardıma yazdım ama malum yapay zeka baktığı için herhangi bir dönüş alamadım.
Sorununuzla ilgili aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz:

1. Uygulamanızı Güncelleyin:
- Instagram uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edin. Uygulamanızı güncelleyerek en son hataların düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.

2. Cihazınızı Yeniden Başlatın:
- Cihazınızı kapatıp açarak, geçici yazılım sorunlarını giderebilirsiniz.

3. Ödeme Bilgilerinizi Kontrol Edin:
- Apple Store’a gidin ve ödeme bilgilerinizin doğru ve güncel olduğundan emin olun. Gerekirse bilgileri güncelleyin.

4. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Wi-Fi veya mobil verinizin sağlam bir bağlantısı olup olmadığını kontrol edin. Zayıf bir bağlantı sorun yaratabilir.

5. Uygulama İzinlerini Kontrol Edin:
- Instagram uygulamasının gerekli izinlere sahip olduğunu kontrol edin. Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > İzinler kısmından inceleyebilirsiniz.

6. Instagram Hesabınızı Kapatıp Açın:
- Instagram uygulamasından çıkış yapıp tekrar giriş yaparak bazen bu tür hataları düzeltebilirsiniz.

7. Instagram Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Instagram destek sayfasından daha fazla yardım almayı deneyin. Support bölümünden veya yardım sayfasından konuyla ilgili bildiriminizi yapabilirsiniz.

Bu adımları uygulayarak sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olur!