- Makaleler
- 7
Belki gormussunuzdur, yaklasik 1 ay once su konuyu acmistim:
techolay.net
Adamlar bir ozellik sunuyorlar, ozelligi kimi kullaniciya getirip kimine getirmiyorlar. Bugun ekrana tikladim, durdurma ozelligi gitmis, tekrar ses kontrolu gelmis. Bunu ayarlardan kapatamiyoruz, hadi bunu da geciyorum ozelligin neye gore sunulup geri çekildiği belli degil. Ayni cihazda farkli hesapta farkli ozellik calisiyor. Rezalet sistem.
Ozelligi bos verelim hadi, Reels kisminda uygulamadan ciktigimda videonun kimi zaman bastan baslamasi, kimi zaman 1 saniyeligine basa gecip sonra kaldigi yerden devam etmesi gibi sorunlar var. Baska bir sorun, videoyu ilk basta yuksek kalite ile izlerken bittikten sonra ekrana dokunmadan tekrar basladiginda kalite dusuyor. Reels kismindan ana ekrana gecince beyaz olan yazilar griye donuyor, bazi sohbet temalari bozuluyor. Mobil veride bazen mesajlar gec geliyor.
Sorunlari yasayan umarim bir tek ben degilimdir.
Çözüldü: Instagram Reels kısmında ses açma/kapama çalışmıyor
Dun Reels izlemek icin girdim. Normalde ekrana bir kez basinca ses açma/kapama çalışırdi. Artik onun yerine video duruyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Dun bir anda oldu. Silip yükledim gecmedi yine de.
Ozelligi bos verelim hadi, Reels kisminda uygulamadan ciktigimda videonun kimi zaman bastan baslamasi, kimi zaman 1 saniyeligine basa gecip sonra kaldigi yerden devam etmesi gibi sorunlar var. Baska bir sorun, videoyu ilk basta yuksek kalite ile izlerken bittikten sonra ekrana dokunmadan tekrar basladiginda kalite dusuyor. Reels kismindan ana ekrana gecince beyaz olan yazilar griye donuyor, bazi sohbet temalari bozuluyor. Mobil veride bazen mesajlar gec geliyor.
Sorunlari yasayan umarim bir tek ben degilimdir.