Makaleler
7
Belki gormussunuzdur, yaklasik 1 ay once su konuyu acmistim:
Adamlar bir ozellik sunuyorlar, ozelligi kimi kullaniciya getirip kimine getirmiyorlar. Bugun ekrana tikladim, durdurma ozelligi gitmis, tekrar ses kontrolu gelmis. Bunu ayarlardan kapatamiyoruz, hadi bunu da geciyorum ozelligin neye gore sunulup geri çekildiği belli degil. Ayni cihazda farkli hesapta farkli ozellik calisiyor. Rezalet sistem.

Ozelligi bos verelim hadi, Reels kisminda uygulamadan ciktigimda videonun kimi zaman bastan baslamasi, kimi zaman 1 saniyeligine basa gecip sonra kaldigi yerden devam etmesi gibi sorunlar var. Baska bir sorun, videoyu ilk basta yuksek kalite ile izlerken bittikten sonra ekrana dokunmadan tekrar basladiginda kalite dusuyor. Reels kismindan ana ekrana gecince beyaz olan yazilar griye donuyor, bazi sohbet temalari bozuluyor. Mobil veride bazen mesajlar gec geliyor.

Sorunlari yasayan umarim bir tek ben degilimdir.

Bu olay bayağıdır var. Benim bir hesabımda Türkçe şarkıları aratınca çıkmıyordu. Sadece Arap şarkıları vardı. Diğer hesabımda ise yeni mesaj kutusu gelmemişti. Tek seferlik fotoğraf atılmıyordu ve mesajlara sadece kalp bırakılıyordu. Mesaj yanıtlama yoktu. Tek çözüm yeni hesap açmak oluyor.

Instagram'da maalesef böyle sorunlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar bir ozellik sunuyorlar, ozelligi kimi kullaniciya getirip kimine getirmiyorlar. Bugün ekrana tikladim, durdurma ozelligi gitmis, tekrar ses kontrolu gelmis. Bunu ayarlardan kapatamiyoruz, hadi bunu da geciyorum ozelligin neye gore sunulup geri çekildiği belli degil. Ayni cihazda farkli hesapta farkli ozellik calisiyor. Rezalet sistem.

Ozelligi bos verelim hadi, Reels kisminda uygulamadan ciktigimda videonun kimi zaman bastan baslamasi, kimi zaman 1 saniyeligine basa gecip sonra kaldigi yerden devam etmesi gibi sorunlar var. Baska bir sorun, videoyu ilk basta yuksek kalite ile izlerken bittikten sonra ekrana dokunmadan tekrar basladiginda kalite dusuyor. Reels kismindan ana ekrana gecince beyaz olan yazilar griye donuyor, bazi sohbet temalari bozuluyor. Mobil veride bazen mesajlar gec geliyor.

Kimsenin gram kullanmayacağı şeyler yapıyorlar misal birine video yollayacağım her açtığımda o gönderme kısmını değiştiriyorlar düzgün de çalışmıyor video gönderilemedi deyip duruyor. 5 tane Reels izleyip 6. ya geçiyorum gri ekranda kalıyor, yeni Reels yüklenmiyor.

Birisinin attığı videodan devam ettin kaydırmaya ana ekrana girip Reels'e basınca tekrar sıfırlıyor aradığım videoyu kaybediyorum.

@Livo internetin yavas olmayip Instagram'da yavas calismasi ve Reels gönderme kisminin gorsel gorunumden liste gorunume gecmesi problemlerini ben de yasadim. Ama bir cozum bulamadim.

@Livo internetin yavas olmayip Instagram'da yavas calismasi ve Reels gönderme kisminin gorsel gorunumden liste gorunume gecmesi problemlerini ben de yasadim. Ama bir cozum bulamadim.

Ayrıca arama kısmı TikTok'un yanından bile geçemez, bir meem arıyorum mesela TikTok'ta direkt buluyor Instagram da asla çıkmıyor.

İnstagramı 6 aydır güncellemiyordum. Herşey eskisi gibi çalışıyor. O sebeple güncellememek gerek.

Adamlar bir ozellik sunuyorlar, ozelligi kimi kullaniciya getirip kimine getirmiyorlar. Bugün ekrana tikladim, durdurma ozelligi gitmis, tekrar ses kontrolu gelmis. Bunu ayarlardan kapatamiyoruz, hadi bunu da geciyorum ozelligin neye gore sunulup geri çekildiği belli degil. Ayni cihazda farkli hesapta farkli ozellik calisiyor. Rezalet sistem.

Haklısın. Özellikle yanlış banları var bir de.