Intel Arc B580 alınır mı?

Sıkıntı olmaz hocam, geleceğe yatırım olsun diye önermiştim ben. 4 ay sizi gayet iyi idare eder o sistem.

Attığım 4060 sistem B650M R ve 1 TB SSD güncellemesi ile alınır mı? Peki? Yoksa 4060 Ti sistem mi alayim. Direkt güncelleme yapmadan. Bir de stok soğutucu kullanmam lazım en az 2 ay 8400F veya 7500F çok sıkıntı olur mu?

Yapacağınız iş alacağınız işlemci ile B850 FPS değerlerini gösteren incelemelere bakmak muhakkak bulursunuz. Sonra 4060 Ti ile karşılaştırırsınız fiyat performans olarak. Ben şahsen B580 sağlam bir sistem kurar ileride de sadece ekran kartını değiştirirdim. 4060 Ti fiyatları çok saçma.
B580 é çok yakındım fakat arkadaşlar sağlam işlemci gerek yazdılar oyuzden 4060 ti sisteme kaydı aklım.

Yokmu başka fikri olan dostlar?

Son düzenleme:
Attığım 4060 sistem B650M R ve 1 TB SSD güncellemesi ile alınır mı? Peki? Yoksa 4060 Ti sistem mi alayim. Direkt güncelleme yapmadan. Bir de stok soğutucu kullanmam lazım en az 2 ay 8400F veya 7500F çok sıkıntı olur mu?

B580 é çok yakındım fakat arkadaşlar sağlam işlemci gerek yazdılar oyuzden 4060 ti sisteme kaydı aklım.
Hocam sonradan eşiniz kullanacağı için bence gerek yok b650m yapmaya. Ben o bilgisayarı ana sisteminiz olarak düşündüm ve ileride overclock falan yaparsınız diye önermiştim. Eşinizin işine 4060 ti daha çok yarar tahminimce. 4060 ve 4060 ti arasında yüzde 30'a varan farklar var oyunlarda. Artılar ve eksileri yazdım son karar sizin.

Hocam sonradan eşiniz kullanacağı için bence gerek yok B650M yapmaya. Ben o bilgisayarı ana sisteminiz olarak düşündüm ve ileride overclock falan yaparsınız diye önermiştim. Eşinizin işine 4060 Ti daha çok yarar tahminimce. 4060 ve 4060 Ti arasında yüzde 30'a varan farklar var oyunlarda. Artılar ve eksileri yazdım son karar sizin.

2K da kullanacağım için bence de 4060 Ti sistem mantıklı. İleride guncellersem sadece işlemciyi 9600X yapmayı düşünüyorum bir de RAM'leri 32 yaptım mı çiçek okur tahminimce. Son bir sorum var hocam 8400F 2 ya da 3 ay stok ile idare eder mi?

2K da kullanacağım için bence de 4060 Ti sistem mantıklı. İleride guncellersem sadece işlemciyi 9600X yapmayı düşünüyorum bir de RAM'leri 32 yaptım mı çiçek okur tahminimce. Son bir sorum var hocam 8400F 2 ya da 3 ay stok ile idare eder mi?
İdare eder hocam çokta ısınan bir işlemci değil zaten. Sadece oyun içinse sıkıntı olmaz.

İdare eder hocam çok da ısınan bir işlemci değil zaten. Sadece oyun içinse sıkıntı olmaz.

Biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın siz yazdınız tek şu soru aklıma geldi 2K monitör alacağım. Oda idareten ileride 5070 çekeceğim yeni sistem 1080p almak istemiyorum. Bir süre 2K da idare eder değil mi 4060 Ti ve 8400F. Yoksa 1080p mi alayım. Mesela 8400F ekstra ısınır mi 2K da ona göre tercih yapacağım. Genelde FPS oynarım.

Biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın siz yazdınız tek şu soru aklıma geldi 2K monitör alacağım. Oda idareten ileride 5070 çekeceğim yeni sistem 1080p almak istemiyorum. Bir süre 2K da idare eder değil mi 4060 Ti ve 8400F. Yoksa 1080p mi alayım. Mesela 8400F ekstra ısınır mi 2K da ona göre tercih yapacağım. Genelde FPS oynarım.
Hocam 2k kullanırsanız işlemci daha az kullanılır böylece daha az ısınır. Ancak şöyle bir şey var 4060 ti 8gb versiyonu 2K'da ileride sıkıntı çıkarabilir. 4 ay oyunca sizi idare eder ama 2 yıl sonra falan çıkan oyunlarda vram yetmezliği yaşanır haberiniz olsun.

Hocam 2K kullanırsanız işlemci daha az kullanılır böylece daha az ısınır. Ancak şöyle bir şey var 4060 Ti 8 GB versiyonu 2K'da ileride sıkıntı çıkarabilir. 4 ay oyunca sizi idare eder ama 2 yıl sonra falan çıkan oyunlarda VRAM yetmezliği yaşanır haberiniz olsun.

Söyle ki maximum 6 ay 2K da kullanırım. Sonra eşime 1080p monitör alacağım. Sistemi devrettikten sonra. İdare eder dediğiniz için 2K monitör alacağım. VRAM olayını biliyorum hocam zaten bir süreliğine 2K da oynayacağım sadece. Normalde 1080p alacaktım monitor ancak ömrüm boyunca 1080p kullandım. Ve sıkıldım artık güçlü bir 5070 sistem alacağım için ileride 2K monitöre çok para vermek istemiyorum. Teşekkürler cevaplarin için hocam konu kapanmıştır. Kısaca 2K monitör ve 4060 Ti 8400F sisteme karar verdim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt