aonsra

Çalışkan
iPhone 11 kullanıyorum. Bataryası iyice ölü durumda değiştirmeyi düşünüyorum. Servis 4.500 TL gibi bir rakam veriyor, Deji ise 1.000 TL gibi bir fiyatta. iPhone 11‘lerin güncelleme desteği de göz önünde bulundurursak hangi bataryayı almak daha mantıklı olur? Bir de iPhone 11'ler daha ne kadar kullanılabilecek durumda olur? Yani güncelleme desteği kesildiğinde bu telefonlar kullanılamaz duruma hemen geliyor mu, daha ne kadar kullanılabilir güncelleme gelmedikten sonra? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iPhone 7-8 kullanılıyor yani kullanılmaz duruma gelmesi için 3-4 seneden fazla var en az. 1000 TL'ye alsan da takan kişi 1000-1500'de işçilik isterse çok fiyat olur. O duruma göre orijinal taktır, orijinal olunca daha az ısınır ve daha performanslı oluyor. Ayrıca daha önce telefonun içi açıldıysa başkası tarafından Apple yapmaz.

iPhone 11 kullanıyorum. Bataryası iyice ölü durumda değiştirmeyi düşünüyorum. Servis 4.500 TL gibi bir rakam veriyor, Deji ise 1.000 TL gibi bir fiyatta. iPhone 11‘lerin güncelleme desteği de göz önünde bulundurursak hangi bataryayı almak daha mantıklı olur? Bir de iPhone 11'ler daha ne kadar kullanılabilecek durumda olur? Yani güncelleme desteği kesildiğinde bu telefonlar kullanılamaz duruma hemen geliyor mu, daha ne kadar kullanılabilir güncelleme gelmedikten sonra? Şimdiden teşekkürler.

Tavsiyem yan sanayi batarya en kalitelisi bile olsun en fazla 1 sene götürür. Deji Woyax veya rova batarya hepsi birbirnin aynısı sayılır. Ama alıp kullanabilirsin. Zaten bir süre kullanıp garantiye gönderiyorsun yenisini gönderiyorlar. Sadece 20-80 döngüsü ve orijinal adaptöre dikkat et. Bir de şarjda oyun falan oynama. Güncelleme konusuna gelirsek güncelleme bitince telefon ölmüyor. iPhone 7 de bile WhatsApp TikTok donsa bile çalışıyor hala. iPhone 11 de benim tavsiyem çürüyene kadar kullan. Telefon ne zaman kasmaya donmaya seni rahatsız etmeye başlarsa o zaman değiştir.

Biraz el becerin varsa tornavida tutabiliyorsan al evde tak bataryanı gitsin.

Orijinal adaptör ve biraz temiz kullanırsan hiçbir sorun olmaz. Abimin telefonuda iPhone 11. yakın zamanda Deji batarya almayı düşünüyorum. Eskiden J4 j7 ve iPhone 7 de Deji kullandım. Biraz şans işi ama.

Son düzenleme:
Hala iPhone 7 kullanıyorum merak etmeyin hocam iPhone 11 sizi bir süre daha götürür.

Allah kurtarsım hocam. Bende yakın zamanda kullandım. Tek sorunu batarya 1 günü çıkartmakta zorlanıyor. Ama sadece alo desin için yeterli. TikTok gibi yerlerdede ilk başta takılıyor. Bir de bendeki biraz ısınıyordu.

Allah kurtarsım hocam. Bende yakın zamanda kullandım. Tek sorunu batarya 1 günü çıkartmakta zorlanıyor. Ama sadece alo desin için yeterli. TikTok gibi yerlerdede ilk başta takılıyor. Bir de bendeki biraz ısınıyordu.

Yaklaşık 8-9 ay belki 1 yıl önce Deji bataryaya geçtim yine de 1 günü çıkartmıyor dışarı çıkarken veya okula giderken powerbank ile gidiyorum. Maalesef bazı basit olaylarda bile aşırı asınıyor yakın zamanda değiştireceğim umarım.

Yaklaşık 8-9 ay belki 1 yıl önce Deji bataryaya geçtim yine de 1 günü çıkartmıyor dışarı çıkarken veya okula giderken powerbank ile gidiyorum. Maalesef fazla bazı basit olaylarda bile aşırı asınıyor yakın zamanda değiştireceğim umarım.

Öyle telefonu çok fazla oyun için kullanmıyorum diyorsanız ikinci el ucuz bir Xiaomi bile işinizi görür. Ben çok fazla fotoğraf falan uğraşmıyorum. Bir tane Redmi Note 9S kullanıyorum. Daha bugün elime geçti. Yani nasıl desem günlük kullanım için iyi. Oyun için kötü. Şahsen bana göre telefondan oyun oynamak biraz mantıksız geliyor. Telefondan oynanan oyunların hepsi bilgisayarda var. Veya yoksa bile emulatör ile oynanıyor. Yanlış anlamayın ben bilgisyarı olduğu halde telefondan oyun oynayana kızıyorum :D

Öyle telefonu çok fazla oyun için kullanmıyorum diyorsanız ikinci el ucuz bir Xiaomi bile işinizi görür. Ben çok fazla fotoğraf falan uğraşmıyorum. Bir tane Redmi Note 9S kullanıyorum. Daha bugün elime geçti. Yani nasıl desem günlük kullanım için iyi. Oyun için kötü. Şahsen bana göre telefondan oyun oynamak biraz mantıksız geliyor. Telefondan oynanan oyunların hepsi bilgisayarda var. Veya yoksa bile emulatör ile oynanıyor. Yanlış anlamayın ben bilgisyarı olduğu halde telefondan oyun oynayana kızıyorum :D

Katılıyorum hocam telefondan bir tek Clash Royale oynuyorum bu sene kasayı yeniledim yoksa telefonu yenileyecektim.