iPhone 11 Pro'dan hangi modele geçilmeli?

mercha

Uzman
Makaleler
8
Yer
Manisa, Türkiye
Selam, uzun süredir iPhone 11 Pro kullanıyorum. Pilini yakın zamanda değiştirdim, yani batarya kaynaklı bir sıkıntım yok. Ama cihaz artık genel olarak eskidi gibi hissettiriyor; yeni iOS özelliklerinden bazıları yok, kamera da güncel modellere göre geride kalıyor. Kullanımım çok yoğun değil, arada Clash Royale oynuyorum, bol bol Instagram'da takılıyorum, bir de fotoğraf/video ağırlıklı sosyal medya işleri oluyor. Bu yüzden yeni bir telefona geçmek istiyorum ama Pro serisinden baz seriye düşmek gibi bir niyetim yok. Malzeme kalitesi, ekran, genel kullanım hissiyatı benim için önemli. Aklımda iPhone 15 Pro var ama fiyatı biraz uçuk geliyor. 14 Pro'ya da 13 Pro gibi modeller hâlâ mantıklı bir tercih olur mu, emin olamadım. bütçenin çok uçmasını istemiyorum ama verdiğim paraya değsin istiyorum.

Sizce şu an 11 Pro'dan geçiş için en mantıklı model hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 Pro yerine iPhone 15 Pro almak kesinlikle değer, hatta alabilirsen Pro Max alırsan Telefoto kamera üzerinde daha fazla zoom yapabilirsin. Tavsiyem en kötü iPhone 15 Pro falan alman.

iPhone 14 Pro yerine iPhone 15 Pro almak kesinlikle değer, hatta alabilirsen Pro Max alırsan telefoto kamera üzerinde daha fazla Zoom yapabilirsin. Tavsiyem en kötü iPhone 15 Pro falan alman.

Pro Max serisini devasa boyutlarından dolayı sevmiyorum. 15 Pro fikrini düşüneceğim. Teşekkür ederim.

Şu an hangi fiyat bandı ideal 15 Pro için? Kazık yemeyelim 😂

Son düzenleme:
Pro Max serisini devasa boyutlarından dolayı sevmiyorum. 15 Pro fikrini düşüneceğim. Teşekkür ederim.

Şu an hangi fiyat bandı ideal 15 Pro için? Kazık yemeyelim 😂
Hocam 16e alın geçin derim. Hem ucuz, işlemcisi ve bataryası iyi. Bazı özellikler kaldırılmış olsa da tercih edilebilir fiyattan dolayı.

Geri
Yukarı Alt