Elimde çok daha kötü durumda olan bir Android var. Yedeklerimi alıp format atacağım. Kasma ve donma sorunlarını sürekli yaşıyorum ve üstüne telefonum fazlasıyla hatalı çalışıyor. 128 GB ek hafıza kartına atıyorum fotoğrafları. Telefonun kendisinde 64 GB'a yakın bir boş alan var. 4 GB RAM'i var sanal artırması ile 8 GB olabiliyor. Fotoğrafları çok geç tepki vererek çekiyor, odaklanırken bazen sapıtıyor gibi sorunlar yaşıyorum. iPhone'da ise bu sorunlar çok nadir yaşanıyor. Bu bağlamda elimdeki bütçeyi iPhone cihazlarda kullanmak istiyorum. Bu yüzden Android almak istemiyorum.

Elimde çok daha kötü durumda olan bir Android var. Yedeklerimi alıp format atacağım. Kasma ve donma sorunlarını sürekli yaşıyorum ve üstüne telefonum fazlasıyla hatalı çalışıyor. 128 GB ek hafıza kartına atıyorum fotoğrafları. Telefonun kendisinde 64 GB'a yakın bir boş alan var. 4 GB RAM'i var sanal artırması ile 8 GB olabiliyor. Fotoğrafları çok geç tepki vererek çekiyor, odaklanırken bazen sapıtıyor gibi sorunlar yaşıyorum. iPhone'da ise bu sorunlar çok nadir yaşanıyor. Bu bağlamda elimdeki bütçeyi iPhone cihazlarda kullanmak istiyorum. Bu yüzden Android almak istemiyorum.
Elinizdeki Android cihazın modeli nedir? Bütçenizi de söyleyebilir misiniz?

Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Elinizdeki cihaz Android evet ama çok düşük seviye bir cihaz. Apple sadece ana modeller ürettiğinden siz Apple iyi zannediyorsunuz anladığım kadarıyla ama bugün S serisi bir Samsung alırsanız 5-6 sene başınız ağrımaz. S24 FE modeli bile 26-27 bin fiyatı ile iPhone 14-15 ayarında bir cihaz, hatta daha iyi.

Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Elinizdeki cihaz Android evet ama çok düşük seviye bir cihaz. Apple sadece ana modeller ürettiğinden siz Apple iyi zannediyorsunuz ama bugün S serisi bir Samsung alırsanız 5-6 sene başınız ağrımaz.
Evet kıyaslamam çok yanlış fakat yaşadığım sorunları 11 yıllık iPhone 6'da yaşamadım ben. O cihaz güncel olsa gidip yine iPhone kullanırım. Android kullanmak istememe nedenlerimden biri de iPad'im ile senkronize çalışan bir cihaz kullanmak istemem.