iPhone 13 pil değişiminde telefon sıfırlanmalı mı?

Ömer Teker

Çalışkan
iPhone 13 telefonumun pilini değiştireceğim ve orijinal pil değiştireceğim yer telefonunu getirmeden sıfırla dendi ama internette sadece iPhone Bul'u kapat yazıyor. Kafam karıştı orijinal servis de bunu söylüyor.

iPhone 13 telefonumun pilini değiştireceğim ve orijinal pil değiştireceğim yer telefonunu getirmeden sıfırla dendi ama internette sadece iPhone Bul'u kapat yazıyor. Kafam karıştı orijinal servis de bunu söylüyor.
Verinizin boyutuna göre iCloud depolaması satın alıp yedekleyin. Sonrasında sıfırlayabilirsiniz. Hem bilgileriniz gitmez hem de rahat edersiniz.

Son düzenleme:
Bir sıkıntı olmasın diye pil değişirken teknisyen sorunu dışında bir sorun çıkmaz zaten normalde.
Fiyat ne verdiler?

4000 lira hocam@Sxinar,

Normalde samsunda başarı teknik servis var Google yorumlarında kötü deyince aynısı Kayseri'de orijinal pili buldum (eskiden amcalar telefonlarını oraya götürüyorlarmış) oraya yaptıracağım.

Böyle dediler hocam.

@Sxinar,

Dosya Ekleri

• IMG_6203.webp
    IMG_6203.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 16
Sıfırlamanıza gerek olmaması gerekiyor. Anakarta müdahale etmeyecek bu adamlar, açıp, pili değiştirip kapatacaklar. Belki de olası bir sıkıntının sorumluluğunu almamak için yapıyorlar, bilmiyorum. Ayrıca pil sağlığı %100 devamlı görünecekse o yazıdan anladığım, o pil orijinal nasıl oluyor anlamadım. Bana çok da güven vermedi.

Pil orijinal değil gibi geldi de Apple'ın kendi servisi zaten pili 3829TL'ye değiştiriyor. 4000 liraya yan sanayi pil mi taktınız anlamadım?

Hocam 3829 pil 170 lirada işliçilik.

Diye biliyorum.

Yan sanayi pil.

Dosya Ekleri

• IMG_6204.webp
    IMG_6204.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 7
Geri
Yukarı Alt