iPhone 13 Pro'da kamerada 3X'e geçince kalite bozuluyor

M Power Emir

Çalışkan
iPhone 13 Pro kullanıcısıyım 3X'e geçince harikalar yaratan bir telefon şu anda dışarıda gün ışığında 3X'e bazen geçmiyor bazen geçiyor kalite çamurlu gibi oluyor 3X'e alınca kamera uygulamasında donmalar vs bile oluyor sadece doğru ışık açısında 3X'e geçip kaliteli çekim yapıyor sizce neden başına daha önce gelen var mı cihazım güncel ve sırf bu yüzden sabah sıfırlamayı bile denedim.

iPhone 13 Pro kullanıcısıyım 3X'e geçince harikalar yaratan bir telefon şu anda dışarıda gün ışığında 3X'e bazen geçmiyor bazen geçiyor kalite çamurlu gibi oluyor 3X'e alınca kamera uygulamasında donmalar vs bile oluyor sadece doğru ışık açısında 3X'e geçip kaliteli çekim yapıyor sizce neden başına daha önce gelen var mı cihazım güncel ve sırf bu yüzden sabah sıfırlamayı bile denedim.
Tek ben mi yaşıyorum acaba bu sorunu ?

Son düzenleme:
Otomatik olarak makro gibi bir moda geçiyor olabilir mi? Alabilirseniz bir ekran görüntüsü veya video kaydı alırsanız iyi olur.

Otomatik olarak makro gibi bir moda geçiyor olabilir mi? Alabilirseniz bir ekran görüntüsü veya video kaydı alırsanız iyi olur.
Hocam bakın 2 tane fotoğrafı biri içerde normal halıyı çektiğim biriside balkondan dışarıyı çektiğim ikiside 3x elimi çektiğim fotoğraf ise 3x makro diğer demiri çektiğim fotoğrafta 3x telefonda okadar yakın değil onu netliyor ama genel bir yere tuttuğumda netlik bozuluyor 3x alıp elimi yakınlaştırıyorum sorunsuz bir şekilde makroyuda yapıyor ama genel bir fotoğrafta bozuyor dediğim gibi

Otomatik olarak böyle bir noda geçmesini nasıl engellerim peki hocam dediğiniz doğru olabilir

Dosya Ekleri

• IMG_0014.webp
    IMG_0014.webp
    620,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0007.webp
    IMG_0007.webp
    171,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0011.webp
    IMG_0011.webp
    191,7 KB · Görüntüleme: 26
Hocam denedim bu makro denetimini falan kapatıp açtım neler denedim telefon her şeyi yapıyor ama 3X e alınca netlik gidiyor elimi yakınlaştırıp makroyu açıyorum net ama elimi çekiyorum netlik gidiyor lens geçişte yapıyor halbuki ama netlik yok gerçekten can sıkıcı bir durum.

Sıfırladım da ama geri kendi ayarlarımı yüklüyor i cloud hesabımı girmeden denesemiydim bilmiyorum ama kamera ayarlarınıda hiç değiştirmedim

Geri
Yukarı Alt