iPhone 13 sıfır olarak hâlâ alınır mı?

Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam,

Yarın telefoncu gezeceğim. Telefoncular sıfır kapalı kutu iPhone 13 beyaz rengini 31.500 TL'ye sattıklarını biliyorum. Bulamazsam o fiyata 34 bine sıfır almayı düşünüyorum. Mediamark'tan şarj kafası var zaten.

S24 FE önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim, kamera benim için çok çok önemli bir detay. S24 FE kamerası çok yapay gibi duruyor iPhone 13'e göre. iOS ekosistemine de alıştım. 60 Hz benim için problem değil. Sosyal medyada takılıyorum. Daha önceden kullandım, çok çok memnunum.

Ne diyorsunuz? Telefonculardan sıfır kapalı kutu alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
31 bin TL'yi 4 yıllık bir cihaza vermeyin şahsen. Onun yerine iOS cihaz istiyorsanız 16e.
16e verecek paranız yoksa s24/s24+
hocam max bütçem 31k 16e bende almak isterim çıkamam s24fe kamerasından çok daha iyi denedim test ettim, ekstra olarak s24fe alıp pişman olacağımı da biliyoruım.

İlla iPhone istiyorsaniz alinir ama bence 4 senelik olmasiyla mantikli bir cihaz degil. RAM'i 14 serisine gore oldukca dusuk bu da yeni ozellik bakimindan daha cok mahrum birakacaktir diger serilere gore.

Onun disinda 34 bin verebilecek olsaydim onun yerine sifir S24 ya da S24+ alirdim. İlla da iPhone istiyorsaniz butceyi 16e seviyesine cikarmaya bakin, arada 40K altina bile dusuyor.

İlla iPhone istiyorsaniz alinir ama bence 4 senelik olmasiyla mantikli bir cihaz degil. RAM'i 14 serisine gore oldukca dusuk bu da yeni ozellik bakimindan daha cok mahrum birakacaktir diger serilere gore.

Onun disinda 34 bin verebilecek olsaydim onun yerine sifir S24 ya da S24+ alirdim. İlla da iPhone istiyorsaniz butceyi 16e seviyesine cikarmaya bakin, arada 40K altina bile dusuyor.
bütçe 1 lira bile çıkmıyor hocam muhtemelen 13 alacağım.

Hocam maksimum bütçem 31k 16e bende almak isterim çıkamam S24 FE kamerasından çok daha iyi denedim test ettim, ekstra olarak S24 FE alıp pişman olacağımı da biliyoruım.

13 alınmaz artık. Birkac seneye güncelleme almayacak cihaz. Tavsiyem ya daha zorlayın s24/s24+ alın, ya da S24 FE.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt