iPhone 13 sıfır olarak hâlâ alınır mı?

Xiaomi 14T almani oneririm. Fakat S24 FE kamera olarak 13'den saha iyi bir sensor kullaniyor. 13 kamera olarak eski.

Xiaomi 14T almani oneririm. Fakat S24 FE kamera olarak 13'den saha iyi bir sensor kullaniyor. 13 kamera olarak eski.
Hocam xiaomi kullanmayacağım Muhtemelen yarın sabah sıfır kapalı Kutu telefoncudan iphone 13 alacağım, 2 el de çok hızlı bir şekilde de satılıyor onu da göz önünde bulunduruyorum. Gene de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam bütçem çıkmıyor ekstra olarak, S24FE Kamera olarak alıp kıyasladım ve çok yapay çekiyor, İphone 13 çok net ve doğal çekiyor.
1751144336357.webp

Geniş açı gibi özelliklere ihtiyacınız yoksa bütçenizi artırıp iPhone 16e alın bundan sonra en az derim. Ben 1-2 ay önce geniş açı gibi özellikleri kullanacağımdan iPhone 13 aldım şuan da memnunum ama ihtiyacım olmasa kesin 16e alırdım.

Hocam bütçem çıkmıyor ekstra olarak, S24FE Kamera olarak alıp kıyasladım ve çok yapay çekiyor, İphone 13 çok net ve doğal çekiyor.
Karari vermissin zaten. O zaman hayirli olsun. Fakat konuyu neye gore actin pek cozemedim. Burada herkes oneri vermis ama yine de 13 almaya kesin gozuyle bakiyorsunuz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt