31448

Becerikli
Selam. Güncel olarak telefon olarak Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve 2 tane 22 ayar gram altınım var. Normalde en başta ailem bilgisayarı kulanmamı yasakladığı icin ders calışmak icin tablet almayı düşünüyordum. Ama ya tablet işimi görmezse diye icimde bir korku olduğu icin 2.elden iPhone 13 almayı düşündüm. Ama elimdeki telefon zaten işimi görürken 2.elden iPhone almaya gerek var mı? Kararsız kaldım. Bütçe olarakda tablet icin 2 tane 22 ayar gram altın kadar yani yuvarlak hesap 13.000 TL bütçem. telefon icinde 2 tane 22 ayar gram altın + 2 aylık Samsung Galaxy A36 kadar bütçem var. Kısacası iPhone 13 vs samsung Galaxy Tab S10 Lite'den hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Selam. Güncel olarak telefon olarak Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve 2 tane 22 ayar gram altınım var. Normalde en başta ailem bilgisayarı kulanmamı yasakladığı icin ders calışmak icin tablet almayı düşünüyordum. Ama ya tablet işimi görmezse diye icimde bir korku olduğu icin 2.elden iPhone 13 almayı düşündüm. Ama elimdeki telefon zaten işimi görürken 2.elden iPhone almaya gerek var mı? Kararsız kaldım. Bütçe olarak da tablet icin 2 tane 22 ayar gram altın kadar yani yuvarlak hesap 13.000 TL bütçem. Telefon icinde 2 tane 22 ayar gram altın + 2 aylık Samsung Galaxy A36 kadar bütçem var. Kısacası iPhone 13 vs Samsung Galaxy Tab S10 Lite'den hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Biri tablet biri telefon neyini karşılaştırıyoruz? A36 dursun git S10 Lite al.

Iphone 13, S10 Lite modelinden çok daha iyi de armutla elması kıyaslıyorsun ama. 13 almanı önermem artık eskidi. Seneye güncelleme ömrü sona erecek.

Selam. Güncel olarak telefon olarak Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve 2 tane 22 ayar gram altınım var. Normalde en başta ailem bilgisayarı kulanmamı yasakladığı icin ders calışmak icin tablet almayı düşünüyordum. Ama ya tablet işimi görmezse diye icimde bir korku olduğu icin 2.elden iPhone 13 almayı düşündüm. Ama elimdeki telefon zaten işimi görürken 2.elden iPhone almaya gerek var mı? Kararsız kaldım. Bütçe olarak da tablet icin 2 tane 22 ayar gram altın kadar yani yuvarlak hesap 13.000 TL bütçem. Telefon icinde 2 tane 22 ayar gram altın + 2 aylık Samsung Galaxy A36 kadar bütçem var. Kısacası iPhone 13 vs Samsung Galaxy Tab S10 Lite'den hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Ben olsam az daha biriktirip 15K'ya Tab S10FE alırdım daha uzun süre götürmesi açısından. İkinci el IPhone'nun hayat kalitesi açısından size katkı sağliyacağını sanmıyorum çünkü elinizdeki cihaz günümüz standartları için gayet yeterli. Eğer gerçekten ders çalışacaksanız tablet gerçekten hayat kurtarır.