iPhone 14 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğiniz yerlerden alınca genelde pahalıya geliyor hocam. Herhangi bir güvenilir satıcı olmaz mı?

Hocam alacağım telefon en az 5-6 yıl elimde kalacak IMEI gitti mi yarı yarıya hatta daha da az bir fiyata düşecek 2 telefon bundan dolayı kullanılmaz hale geldi maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asily, @Elma ısıran,

MediaMarkt şubesine gidip 45bin TL'ye S25 veya 14 bakarım genel olarak akıcılık One One UI 7 çok övüldü kendim gözümle görmediğim için bir şey diyemiyorum. Hangisi daha mantıklı gelirse o modeli tercih ederim.

Apple bi ara cloud sisteminde patlamıştı.
Hocam Mediamarkt’ta biraz daha pahalı olabilir S25. İnternetten resmi satıcılardan da alabilirsiniz.

Mesela Hepsiburada kendisi satıyor S25’i ona bakabilirsiniz. Bence hocam şöyle yapın ilk Mediamarkt yada Teknosa gibi yerlerden her ikisini deneyimleyin buraya yazın örneğin "S25’i almalı mıyım hoşuma gitti 14 biraz daha çerçeveli geldi" ona göre buraya mesaj yazın ki ona göre size bir yorumda bulunalım. Yani direk almayın burada ilk almalı mıyım şuanda derseniz daha iyi.

Son düzenleme:
Hocam MediaMarkt'ta biraz daha pahalı olabilir S25. İnternetten resmi satıcılardan da alabilirsiniz.

Mesela Hepsiburada kendisi satıyor S25'i ona bakabilirsiniz. Bence hocam şöyle yapın ilk MediaMarkt'ya da Teknosa gibi yerlerden her ikisini deneyimleyin buraya yazın örneğin "S25'i alınır mı? Hoşuma gitti 14 biraz daha çerçeveli geldi" ona göre buraya mesaj yazın ki ona göre size bir yorumda bulunalım. Yani direk almayın burada ilk alınır mı? Şu anda derseniz daha iyi.

Hocam şunu da fark ettim, eski bunu versem 10.500 TL indirim yapıyorlar. 30 bin civarına ikisi de güzel fiyat, dediğim gibi bakarım ona göre karar veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 yerine iPhone 13 veya iPhone 16e falan bakın hocam, daha iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt