Merhaba, iPhone 6 telefonum için pil kalibrasyonu yapmak istiyorum. En doğru ve düzgün şekilde nasıl yapabilirim? İnternette her site farklı sonuç veriyor.
Pili yeni değiştirdiyseniz 1-2 hafta normal bir şekilde kullanın yeter.
Yeni değiştirdim de hocam, konu farklı biraz. Son açtığım konulara bakarsanız batarya ile ilgili sıkıntım var, onun için.
iPhone 6 sıfırlandıktan sonra bataryası daha hızlı bitiyor
Merhaba, iPhone 6 cihazım var. İlk Galio 2500MAH batarya taktım. İlk 3 ay mükemmeldi. 1 hafta önce telefonumu sıfırladım, sıfırladıktan sonra şarjı biraz daha hızlı gidiyor. iPhone ayarlarının tamamını yaptım, yok gene ilk aylara göre kullandığım batarya kıyasla çok hızlı gidiyor. Telefoncuya...techolay.net
İlk kendi ayarlarından sıfırladım, sonra hızlı gitmeye başladı.Açıkçası Galio markasını ilk defa gördüm duydum. Telefonu nasıl sıfırladınız? ITunes'dan mı yoksa telefonun kendi ayarlarından mı?
İlk kendi ayarlarından sıfırladım, sonra hızlı gitmeye başladı.
ITunes'dan DFU mod ile sıfırlanamanızı tavsiye ederim. Olmazsa Deji gibi daha bilindik ve kaliteli bir marka batarya taktırın.
Öyle sıfırlacaktım fakat dediğim gibi sıfırlarken ya USB bağlantısı koparsa korkusundan sıfrılamadım, bütçem yok maalesef bununla devam, 3uTools ekran görüntüsü de konuda var.
Technopat ile karıştırdım pardon. Bilgisayar Portlarına güvenim 0, birkaç konuda cihazımın brick olucağını söylemişlerdi.Konu da yok. Ayrıca USB bağlantısı neden kopsun? Kopsa bile pek bir şey olacağını sanmıyorum.
Eki Görüntüle 17690
Design Capacity ne oluyor? Onu anlayamadım.
Technopat ile karıştırdım pardon. Bilgisayar Portlarına güvenim 0, birkaç konuda cihazımın brick olacağını söylemişlerdi.