iPhone XS vs Galaxy S10e

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arlecchino
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
Bütçe
8k
Ana cihazım zaten Xiaomi 13 Ultra. İş yerinde fazlasıyla rahatsız ettiği için hafif ve kompakt 2 cihaz aklıma geldi ilki XS 2. si S10e. XS alma taraftarıyım ama 2. elde çoğu LCD ekranlı ve toplama cihaz. Bugün 6 ilana baktım 2'si Face ID arızalı kalanları LCD ekranlı. 10dk Instagram'da takılmak için 9-10k da XS e vermem şahsen. Yani cihaz günde 1 saat kullanılacak. SE2020 de dikkatimi çekiyor ama LCD artık kullanmam sanırım. 6K vermek yerine 10k versem değer mi sence.
Bence 10 bine cikabiliyorsan iPhone SE 3 bakabilirsin. En azindan kulustur cihaz degil. Sony IMX315 kullaniyor ve bu sensor basarili fiyatina kiyasla. 10 bin TL'ye var mi bolgende?

Bence 10 bine cikabiliyorsan iPhone SE 3 bakabilirsin. En azindan kulustur cihaz degil. Sony IMX315 kullaniyor ve bu sensor basarili fiyatina kiyasla. 10 bin TL'ye var mi bolgende?

Bütçem var 20 de olur 30 da ama 1 saatlik iş için kend telefonumun yarısı kadar para vermek saçma geliyor. Tekrardan baktım neredeyse 8-9k bütçede olan her XS in ya ekranı LCD'ya da bir sorunu var. Kamerayla 1 gram işim yok ekran iyi olsun performansa da gerek yok ne kadar hafif ve küçük o kadar iyi. Bölgemde 9K ya 64 GB kutusuz faturasız XS var kutulu faturalı olan 9500. 3500 fazla verip XS alayım mı?

Bütçem var 20 de olur 30 da ama 1 saatlik iş için kend telefonumun yarısı kadar para vermek saçma geliyor. Tekrardan baktım neredeyse 8-9k bütçede olan her XS in ya ekranı LCD'ya da bir sorunu var. Kamerayla 1 gram işim yok ekran iyi olsun performansa da gerek yok ne kadar hafif ve küçük o kadar iyi. Bölgemde 9K ya 64 GB kutusuz faturasız XS var kutulu faturalı olan 9500. 3500 fazla verip XS alayım mı?
Sağlam cihazsa alınır. Farka değer bana göre.

8.000 TL'ye ikinci el XS'e vermektense, 6.000 TL civarına yenilenmiş S10e alabilirim diye düşündüm. İkinci telefon olarak sadece arama ve sosyal medya uygulamalarında kullanacağım yani başka öneri istemiyorum. Yenilenmiş cihazların çoğu dandik parçalarla yapılıyor; bunu biliyorum ve diyagnostik uygulaması ile fark edersem iade ederim, sorun değil. O yüzden yenilenmiş öğüdü de istemiyorum. Sorum kısaca şu: 8K bütçeye kaçıncı el olduğu belli olmayan XS mi, yoksa 6K bütçeye formaliteden de olsa 12 ay garantisi olan S10e mi? Normalde XS alacaktım ama yaşadığım yerde bulamadım.
S10e bence.

Çünkü dediğinize göre ana cihaz Android. Android daha iyi olur.

Normal şartlarda XS.

Ama yenilenmişler güvenilir değil bence.

Sağlam cihazsa alınır. Farka değer bana göre.

Aga, valla o mesajı yazdıktan 5 dakika sonra sarı siteye yaşadığım ilçeden birisi ilan atmış. Direkt gittim, 8'e XS aldım. Kozmetiğinde ufak tefek sorunlar var ama en azından kutulu ve faturalı. Deji batarya alacağım, iş görür mü?

Aga, valla o mesajı yazdıktan 5 dakika sonra sarı siteye yaşadığım ilçeden birisi ilan atmış. Direkt gittim, 8'e XS aldım. Kozmetiğinde ufak tefek sorunlar var ama en azından kutulu ve faturalı. Deji batarya alacağım, iş görür mü?
Hayırlı olsun, bende yenilenmiş sizin için uygunsa 8.5K'ya XR'lar var diyecektim.

İş görür. Güzel tercih. Hem Android hem de IOS cihaz kullanmak mantıklı oldu. Hayırlı olsun. Deji bataryaları öneriliyor ama benim bilgim yok.

Hayırlı olsun, bende yenilenmiş sizin için uygunsa 8.5K'ya XR'lar var diyecektim.

LCD kullanmayı sevmiyorum hatta monitörüde OLED'e çevireceğim hocam.

İş görür. Güzel tercih. Hem Android hem de iOS cihaz kullanmak mantıklı oldu. Hayırlı olsun. Deji bataryaları öneriliyor ama benim bilgim yok.

Ya zaten nihai amaç hafif olması ve küçük olmasıydı. Ek olarak XS mainleme amacımda tamamlandı. Batarya 51 ama olsun yarın değişirim :D. Bütçesi çıkışmayan S10e alabilir S10 kullanırken performans sorunu yaşamamıştım stabildi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt