Liguori

Yetkin
Makaleler
1
Turkcell kullananlar cevap verirse sevinirim.

1775228370902.webp

1775228383337.webp

Vodafone kullanıyorum. BTK şikayeti ile IPv6 verdiler. Turkcell direkt IPv6 veriyor mu? Yoksa almak için şikayet etmemiz mi gerekli? Veya hiç yok mu?

Hangi il ve 4G/5G mi onu da yazarsanız sevinirim.

Turkcell kullananlar cevap verirse sevinirim.

Eki Görüntüle 238301

Eki Görüntüle 238302

Vodafone kullanıyorum. BTK şikayeti ile IPv6 verdiler. Turkcell direkt IPv6 veriyor mu? Yoksa almak için şikayet etmemiz mi gerekli? Veya hiç yok mu?

Hangi il ve 4G/5G mi onu da yazarsanız sevinirim.
Veriyorlar birkaç senedir ama pilot yerler için. Ankara'da bile bir semtin her mahallesinde yok mesela (Dikmen'de böyle mesela). Aynı şey Türksat Kablonet'te de var.

Veriyorlar birkaç senedir ama pilot yerler için. Ankara'da bile bir semtin her mahallesinde yok mesela (Dikmen'de böyle mesela). Aynı şey Türksat Kablonet'te de var.
Geçen seneye kadar çok uzun bir süredir Turkcell kullanıyordum. Hiç IPv6 vermediler. Hem de bu İstanbul. Merkez.

Mobil internetten bahsediyorum ben bu arada. Mobil Operatörler kısmındayız.

Geçen seneye kadar çok uzun bir süredir Turkcell kullanıyordum. Hiç IPv6 vermediler. Hem de bu İstanbul. Merkez.

Mobil internetten bahsediyorum ben bu arada. Mobil Operatörler kısmındayız.
Dikkat etmemişim, kusura bakmayın. Türk Telekom'da yok şu an bende. Turkcell kullanan bir arkadaşımda da yoktu. Sanırım daha mobilde IPv6 standart olmadı.