Oluşturabilirsiniz. Veya dediğim gibi kart ile de kullanabilirsiniz bakiyeyi. Her yere geçiyor kart MasterCard olduğu için.
Oluşturabilirsiniz. Veya dediğim gibi kart ile de kullanabilirsiniz bakiyeyi. Her yere geçiyor kart MasterCard olduğu için.
İstanbulkart ile aktarabilirsiniz. Iyzico size kart veriyor o kart ile içindeki bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Fiziksel kart da var sanal kart da, İstanbulkart ile IBAN'a da aktariliyor.
GMMK 2 bunlar varken bakilmamali.
IBAN'a ve KolayAdres'e para aktarma var İstanbul Kart'da. Iyzico'dan İstanbul Kart'a, İstanbul Kart'dan IBAN'a aktaracaksiniz.
Tavsiyem, o ASUS RX Switch klavyeden uzak durman yönünde. Çünkü bu klavyenin tuş başlarını çıkarayım derken Switch yuvalarını kıran insanlar var, bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Şahsi tavsiyem (kendimde bu klavyeyi kullanmaktayım) bağlantıda bulunan klavyedir. Switchleri kolay kolay kırılacak türden değildir.
Temizlemek için veyahut keycap değiştirecektir, bunlar örnek olsun diye yazdım. Kırılma yaşayan bütün insanlar; klavyenin tuşlarının ansızın kırıldığını ya da kullanımda kırıldığını yazmışlar.
Temizlemek için veyahut keycap değiştirecektir, bunlar örnek olsun diye yazdım. Kırılma yaşayan bütün insanlar; klavyenin tuşlarının ansızın kırıldığını ya da kullanımda kırıldığını yazmışlar.
Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.
Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.
![]()
ROG Strix Scope RX key just broke
Hello! I have an issue with my keyboard, it seems the W key just broke. Is there any way i can fix this? I really don't want to buy a new keyboard because of 1 key. I attach some pics so you can see the damage...rog-forum.asus.com
Bu Switch Logitech Romer G switchlerine benzer bir yapıyı kullanıyor, bu yüzden tavsiye etmiyorum. ASUS bu switchlerin kırılmasının zor olduğunu iddia ediyordu.
Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.