K70 Core vs ROG STRIX Scope II

Bütçe
4000
Tavsiyem, o ASUS RX Switch klavyeden uzak durman yönünde. Çünkü bu klavyenin tuş başlarını çıkarayım derken Switch yuvalarını kıran insanlar var, bu yüzden tavsiye etmiyorum.

Şahsi tavsiyem (kendimde bu klavyeyi kullanmaktayım) bağlantıda bulunan klavyedir. Switchleri kolay kolay kırılacak türden değildir.

Klavyenin tuşunu niye çıkarasın ki zaten?

Linkler misin? Biz de görelim şikayetleri.
Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.

Bu switch Logitech Romer-G switchlerine benzer bir yapıyı kullanıyor, bu yüzden tavsiye etmiyorum. ASUS bu switchlerin kırılmasının zor olduğunu iddia ediyordu.

Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.

Bu Switch Logitech Romer G switchlerine benzer bir yapıyı kullanıyor, bu yüzden tavsiye etmiyorum. ASUS bu switchlerin kırılmasının zor olduğunu iddia ediyordu.

Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.

Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.

Konuyu daha fazla rayından çıkarmadan hızlıca anlatayım. Buradaki sorun klavyenin switchlerinin diğer switch türlerine göre hassas olması, Romer-G switchlerde aynı şekilde hassastı ve kullanım esnasında kırılmaya başlıyordu. Daha önce gördüğüm ve okuduğum konularda bahsettiğim şekilde (kullanım esnasında kırılma, çıkarırken kırılma vb.) şikayetler mevcuttu, bu yüzden bu switchleri önermiyorum. Aynı konuları ne yazık ki bulamadığım için zihninizde sorun canlansın diye bulduğum iki bağlantıyı paylaştım.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt