Detaylar
Kim cevapladı?Islemci 65W ve cok isinan bir islemci degil. 500 TL ya da 1000 TL vermene gerek yok termal macun icin. Onerdigimle arasinda o işlemcide tas catlasin 4C fark olur. 69C yerine 73C gorursun. Parani boşuna harcama. O termal macun bile fazla. Ben elektronikçilerin kullandigi beyaz, dandik, ne idugu belirsiz olandan kullaniyorum 65W islemcilerde. 120mm fan varsa 75'i asan gormedim hic.
Antistatik firca icin sunlari alablirsin. Termal macuna para harcayacagina bunu al iste.
Antistatik firca icin sunlari alablirsin. Termal macuna para harcayacagina bunu al iste.
fabbu
Başarılı
Teşekkür ederim.Islemci 65W ve cok isinan bir islemci degil. 500 TL ya da 1000 TL vermene gerek yok termal macun icin. Onerdigimle arasinda o işlemcide tas catlasin 4C fark olur. 69C yerine 73C gorursun. Parani boşuna harcama. O termal macun bile fazla. Ben elektronikçilerin kullandigi beyaz, dandik, ne idugu belirsiz olandan kullaniyorum 65W islemcilerde. 120mm fan varsa 75'i asan gormedim hic.
temmuzhd
Uzman
Diş fırçası kullansınIslemci 65W ve cok isinan bir islemci degil. 500 TL ya da 1000 TL vermene gerek yok termal macun icin. Onerdigimle arasinda o işlemcide tas catlasin 4C fark olur. 69C yerine 73C gorursun. Parani boşuna harcama. O termal macun bile fazla. Ben elektronikçilerin kullandigi beyaz, dandik, ne idugu belirsiz olandan kullaniyorum 65W islemcilerde. 120mm fan varsa 75'i asan gormedim hic.
Elbette, onu yazdim ben zaten yukarida. Ama yumasacik, pambıh gibi olan bebiş diş fırçası lazım. Zarar vemesin diye.
temmuzhd
Uzman
Kaçırmışım. Doğru söylüyorsunuz macun onlarca derece aşağı düşürmeyecek sıcaklığı.Elbette, onu yazdim ben zaten yukarida. Ama yumasacik, pambıh gibi olan bebiş diş fırçası lazım. Zarar vemesin diye.![]()
fabbu
Başarılı
Temizliği bitirdim, macunu yeniledim. İnanılmaz toz yumağı doluydu içi, özellikle soğutucunun heatsink kısmı. Sıcaklıklar arkada oyun güncellenirken bu şekilde. Bittiğinde AIDA64 testini tekrar yapacağım farkı görmek için. Önceden bu koşullarda CPU 50'lerde SSD ise 70'lerde takılıyordu, büyük bir fark var. Sorularımı cevaplayan herkese teşekkürler.

Son düzenleme: