Macun olarak tavsiye edebilirim kendimde kullanıyorum memnunum

Cooler Master MasterGel maker nano partiküllü termal macun r2​

Islemci 65W ve cok isinan bir islemci degil. 500 TL ya da 1000 TL vermene gerek yok termal macun icin. Onerdigimle arasinda o işlemcide tas catlasin 4C fark olur. 69C yerine 73C gorursun. Parani boşuna harcama. O termal macun bile fazla. Ben elektronikçilerin kullandigi beyaz, dandik, ne idugu belirsiz olandan kullaniyorum 65W islemcilerde. 120mm fan varsa 75'i asan gormedim hic.

Antistatik firca icin sunlari alablirsin. Termal macuna para harcayacagina bunu al iste.

Islemci 65W ve cok isinan bir islemci degil. 500 TL ya da 1000 TL vermene gerek yok termal macun icin. Onerdigimle arasinda o işlemcide tas catlasin 4C fark olur. 69C yerine 73C gorursun. Parani boşuna harcama. O termal macun bile fazla. Ben elektronikçilerin kullandigi beyaz, dandik, ne idugu belirsiz olandan kullaniyorum 65W islemcilerde. 120mm fan varsa 75'i asan gormedim hic.

Antistatik firca icin sunlari alablirsin. Termal macuna para harcayacagina bunu al iste.

Teşekkür ederim.

Diş fırçası kullansın :LOL: :LOL:

Temizliği bitirdim, macunu yeniledim. İnanılmaz toz yumağı doluydu içi, özellikle soğutucunun heatsink kısmı. Sıcaklıklar arkada oyun güncellenirken bu şekilde. Bittiğinde AIDA64 testini tekrar yapacağım farkı görmek için. Önceden bu koşullarda CPU 50'lerde SSD ise 70'lerde takılıyordu, büyük bir fark var. Sorularımı cevaplayan herkese teşekkürler.

1760129631167.webp
1760129640527.webp

:)

1760131306328.webp

Son düzenleme: