Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Vallahi Extreme klavye kullanamadım. Ama herhangi bir mavi Switch çok hoşuma gidiyor.
Ben de Havit KB884l var, zamanında aldım tozlanıyor, brown Switch almıştım. Red almadığıma pişmanım.
Bakalım hocam yeni klavye almak isterseniz o zaman istediğinizi alabilirsiniz belki.
Ekipman piyasasında A4Tech kadar uzun ömürlü olan başka ekipman üreticisi görmedim. Gerçekten kelimenin tam anlamıyla tüm ürünleri taş gibi.
Başlıkta ki soruya gelecek olursak benim en severek kullandığım klavye Hydra R6 RGB idi zamanında.
7 sene bozulmadan kullandığım tek klavye olan Rampage KB-R01, çok şaşırıyorum. Şu anki klavyeler o kadar dayanıklı değil.
Bayağı bir Rampage var gibi şasırdım.
Eskiden bazı ürünleri kaliteliydi, artık hiçbiri öyle değil.
Ekipmana çok önem veren biri değilim. En beğendiğim şu an kullandığım Claw's Havoc o kadar diyeyim. Tek eksisi çoğunlukla gamepad kullanmama rağmen tuşlar soyuluyor.
johan liebert
Becerikli
Elimde hem leobog Hi75 hem de leobog HI8 var onun yanında yurt dışından da womier SK75 tmr gelecek.
Ekipmana çok önem veren biri değilim. En beğendiğim şu an kullandığım claw's havoc o kadar diyeyim.
Yanlış bir yaklaşım değil ama en azından girişin üstü mekanik alırdım, çok önem vermesem bile bütçem kısıtlı değilse benim tercihim bu yön doğrultusunda olurdu.
Veira
Başarılı
Bloody'nin bir klavyesini uzun süre kullanmıştım, epey sağlamdı. Modeli aklıma gelmedi. En severek kullandığım klavye o herhalde.
Aktif olarak da Aula F75 kullanıyorum. Temu sağ olsun ucuza nasiplendik. Kullandığım en iyi klavye de bu olabilir.
Aktif olarak da Aula F75 kullanıyorum. Temu sağ olsun ucuza nasiplendik. Kullandığım en iyi klavye de bu olabilir.
10710
Uzman
MCHOSE G75 pro. Kendisiniden memnunum, şarjı 1 ay kadar gitiigi bile oluyor.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Razer BlackWidow V3 TKL Green QWERTY (TR) kullanıyorum şu anda. Synapse olmadan daha iyi çalıştığını fark ettim.
Razer'in yazılımı hariç gayet güzel memnunum. Ne blue switchler kadar sesli, ne de Red switch kadar sessiz. Ortasını tutturmayı başarmışlar. Tuşa basım hissiyatı açısından da güzel, tuşlar hafif değil yanlışlıkla tetiklenmiyor. Maddiyat olarak iyi bir indirim ile aldığımı düşünürsem bayağı memnun eden klavyelerden biri benim için. İndirimli fiyattan bulabilirseniz tabii ki.
Razer Blackwidow V3 TKL Green QWERTY (TR) kullanıyorum şu anda. Synapse olmadan daha iyi çalıştığını fark ettim.Razer'in yazılımı hariç gayet güzel memnunum. Ne blue Switch'ler kadar sesli, ne de red Switch kadar sessiz. Ortasını tutturmayı başarmışlar. Tuşa basım hissiyatı açısından da güzel, tuşlar hafif değil yanlışlıkla tetiklenmiyor. Maddiyat olarak iyi bir indirim ile aldığımı düşünürsem bayağı memnun eden klavyelerden biri benim için. İndirimli fiyattan bulabilirseniz tabii ki.
Fıyatını hak etmesi için bayağı büyük indirim olması lazım onun harici mennunsanız ne güzel.
Yeni konular
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll
-
-
-