Bence sosyal medyadakiler fazla izlenmek için yapıyorlar ve küfür yemekten zevk alıyorlar. Her gün fırtına kopmuyor sonuçta ülkede.
Çoğunun tavırları da aşırı rahatsız edici. Asansöre koysam alsanız, güvenliğe bıraksam alsanız falan. Yürümek istesem neden sipariş edeyim? Bir de reddedince öf püf ediyorlar. Sanki babasının hayrına çalışıyor. Restoranlar uygulama komisyon kesiyor bahanesiyle 2 kat fiyat yazıyor zaten, bir de teslimat ücreti 50 TL veriyoruz karşılaştığımız muameleye bak.
Dün yemek sipariş etmiştim, kapı çaldı baktım kurye ayranı patlatmış. Ne demeli mesela? Beyefendi ayranınızı düşürdüm kusura bakmayın, hemen dönüp yenisini getireceğim, ücretini karşılayayım vesaire değil mi? Yok. Nezaketen sormadı bile, hatta özür de dilemedi. Kardeş ayran patladı ya dedi gitti. Şaka gibiydi ya, hödük herif...
Bunlar da taksiciler gibi fazla müsamahadan dolayı böyle rahatlar. Millet trafikte azıcık nezaket gösterdi trafik magandası oldular. Ağır çalışıyorlar diye millet alttan alıyordu şimdi işlerini yapmıyorlar. Gereksiz vicdan yapmayı bırakmamız lazım.