Bu arkadaşın anlattığı gibi Ubuntu kurmuştum laptopa. Kurulumu yaptıktan sonra BIOS'ta Boot Manager kısmından Ubuntu'yu en üste çekmiştim, bu da her başladığında hangi işletim sistemini çalıştıracağımı seçmeme yarıyordu.
Bu arkadaşın anlattığı gibi Ubuntu kurmuştum laptopa. Kurulumu yaptıktan sonra BIOS'ta Boot Manager kısmından Ubuntu'yu en üste çekmiştim, bu da her başladığında hangi işletim sistemini çalıştıracağımı seçmeme yarıyordu.
Ben bu şekilde uzun yıllar kullandım. 1TB M.2 SSD'yi 500 GB olarak 2'ye böldüm ve kodlama için Ubuntu günlük kullanım için Windows kullandım. Tek sorun grafik sürücü kurulumuydu
Rufus ile Linux kurulmuyor ya da ben beceremedim. Bu yüzden Etcher kullanacağım, eğer olursa yazacağım, teşekkürler.
Maalesef saatlerdir denediğim halde kurulmuyor. Bende söyle bir şey denemeye karar verdim Linux Mint Cinnamon 21.3 kurmayı deneyeceğim acaba bilgisi olan varsa buradaki ayarlar nasıl seçili olmalı? Disk bölüm düzeni kısımını GPT olarak işaretleyip dd olarak kurulumu yapacağım ayrı yetten yapmam gerekn bir şey var mıdır?