Linux Mint "init not found" hatası

ExtureX

Çalışkan
Yer
İzmir
Hata bu şekilde, ne yapmalıyım? Secure Boot ayarı anakartta yok veya bulamadım.

Sistem:
  • GTX 950.
  • i7 2600.
  • Esonic H61DA1 anakart.
Dual boot kurulum yapılacak ve Ventoy kullanıyorum.

images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ventoy'dan baska önerdiğiniz yazılım var mı?

Bu arkadaşın anlattığı gibi Ubuntu kurmuştum laptopa. Kurulumu yaptıktan sonra BIOS'ta Boot Manager kısmından Ubuntu'yu en üste çekmiştim, bu da her başladığında hangi işletim sistemini çalıştıracağımı seçmeme yarıyordu.

Not: İlk 5 dakika Dual BOOT için.

5. dakikadan sonraki komple sistemi siliyor.

Bu arkadaşın anlattığı gibi Ubuntu kurmuştum laptopa. Kurulumu yaptıktan sonra BIOS'ta Boot Manager kısmından Ubuntu'yu en üste çekmiştim, bu da her başladığında hangi işletim sistemini çalıştıracağımı seçmeme yarıyordu.

Deneyeceğim olursa çözüm işaretlerim teşekkürler 🙂

Hocam bir de ben diski bölmeden denedim sorun bu olabilir mi?

Her şey tamam da ben imaj dosyasını nasıl flash belleğe yazacağım? Videoda bunu göstermemiş.

Rufus ile Linux kurulmuyor ya da ben beceremedim. Bu yüzden Etcher kullanacağım, eğer olursa yazacağım, teşekkürler.
Maalesef saatlerdir denediğim halde kurulmuyor. Bende söyle bir şey denemeye karar verdim Linux Mint Cinnamon 21.3 kurmayı deneyeceğim acaba bilgisi olan varsa buradaki ayarlar nasıl seçili olmalı? Disk bölüm düzeni kısımını GPT olarak işaretleyip dd olarak kurulumu yapacağım ayrı yetten yapmam gerekn bir şey var mıdır?

1728140323330.webp

Geri
Yukarı Alt