Çözüldü Linux Mint'te Youtube Music Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. YouTube Music çalışmıyor. Müziğin üstüne tıklayınca kırmızı bir yuvarlak dönmeye başlıyor ama maalesef öyle kalıyor. Daha önceki Linux deneyimlerimde de aynı sorunu yaşamıştım. Böyle kalıyor:

1706344658445.webp

Sistemimle alakası var mı bilmiyorum ama yazayım ceza almamak için :)

i5-480M, HD5470, 8 GB RAM, Samsung R540-JT01TR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
YouTube hesabinizla alakali bir problem gibi gozukuyor sanki. YouTube hesabinizdan cikis yapmayi dener misiniz?
Denemiştim onu, cerezleri temizleyip de denemiştim.

Sanırım konu kaldı böyle :D Ama her Mint kurduğumda aynısı oluyor.

Aha sorunu buldum, meğerse benim yıllar önce kullandığım "premid" eklentisi yüzündenmiş. YouTube'dan kaldırınca düzeldi.

Ayrıca eklentiyi siler silmez düzelmedi sonra bir de çerezlerden sildim hepsini sorunsuz çalışıyor şu an.
YouTube hesabinizla alakali bir problem gibi gozukuyor sanki. YouTube hesabinizdan cikis yapmayi dener misiniz?
Denemiştim onu, cerezleri temizleyip de denemiştim.

Sanırım konu kaldı böyle :D Ama her Mint kurduğumda aynısı oluyor.

Aha sorunu buldum, meğerse benim yıllar önce kullandığım "premid" eklentisi yüzündenmiş. YouTube'dan kaldırınca düzeldi.

Ayrıca eklentiyi siler silmez düzelmedi sonra bir de çerezlerden sildim hepsini sorunsuz çalışıyor şu an.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı Alt