cemkaraca

Yetkin
Laptopum Ryzen 5 5500U, 16 GB RAM, ekran kartı yok.

Normalde masaüstü kullanıyordum fakat mücbir sebeplerden satmak zorunda kaldım. Bu uygulamayı indirsem dediğim özelliklerde çalışır mı? Detroit Become Human gibi hikâyeli oyunlarda deneyeceğim tabii ki. Sisteme bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopum Ryzen 5 5500U, 16 GB RAM, ekran kartı yok.

Normalde masaüstü kullanıyordum fakat mücbir sebeplerden satmak zorunda kaldım. Bu uygulamayı indirsem dediğim özelliklerde çalışır mı? Detroit Become Human gibi hikâyeli oyunlarda deneyeceğim tabii ki. Sisteme bir zararı olur mu?
Yazdığı değerlerin doğruluğu yok, üstüne bir de FPS bile düşürebiliyor. Sisteme zararı yok, dene iade et. Ben öyle yaptım. Bu arada fark etmemişim, o laptop ile Detroit açamazsın zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme bir zararı olmaz. Bende işe yarıyor fakat kullanılır mı bence hayır. Adeta 3 iş günü farenin tepki vermesini bekliyorsunuz. Ayrıca frame generation stabil olmayabiliyor. FPS'iniz sabit ise gerçekten akıcılığı arttırsa da bence oyun oynanmayacak derecede kötü oluyor.

Ben anime izlemek için kullanıyorum keza video izlerken de güzel boostluyor video FPS'ini. Oyun için bence kullanılmaz.

Yarıyor ama düşük FPS'lerde saçmalama ihtimali yüksek. Benim 65 FPS oyunları 130 FPS yaptığı oluyor ama çok fazla gecikme sağlıyor oyunda. Onun yerine ekran kartım (3060Ti) frame generation desteklememesine rağmen oyunu modlayıp öyle kullanıyorum.

Yarıyor ama düşük FPS'lerde saçmalama ihtimali yüksek. Benim 65 FPS oyunları 130 FPS yaptığı oluyor ama çok fazla gecikme sağlıyor oyunda. Onun yerine ekran kartım (3060Ti) frame generation desteklememesine rağmen oyunu modlayıp öyle kullanıyorum.
Oyunu nasil modluyorsunuz?