Makaleler
9
Poco X6 Pro'ya sahibim, 8300 ultra Mali GPU kullandığı için emülatör konusunda başarılı değil. Denediğim oyunların çoğusu siyah ekran oluyor, çöküyor veya çok kötü çalışıyor. Winlator ile Postal 2 denedim siyah ekranda kaldı, Yuzu ile Dark Souls denedim oyun başladığı zaman çöktü.

Yuzu ile sorunsuz çalıştırabilidiğim oyunlar: Bayonetta, Hotline Miami, Postal Brain Damaged.

Winlator ile sadece Silent Hill 4 - The Room düzgün çalıştı.

Mali GPU'da düzgün çalışan bildiğiniz bir oyun var mı?

Mobil versiyonu olan oyun yazmayın.

Son düzenleme:
Poco X6 Pro'ya sahibim, 8300 ultra Mali GPU kullandığı için emülatör konusunda başarılı değil. Denediğim oyunların çoğusu siyah ekran oluyor, çöküyor veya çok kötü çalışıyor. Winlator ile Postal 2 denedim siyah ekranda kaldı, Yuzu ile Dark Souls denedim oyun başladığı zaman çöktü.

Yuzu ile sorunsuz çalıştırabilidiğim oyunlar: Bayonetta, Hotline Miami, Postal Brain Damaged.

GTA 3, VC, SA.

Bunları deneyebilirsin.
PPSSPP : God of War serisi, Tekken 6, Metal Gear Solid: Peace Walker.
Dolphin: Resident Evil 4, Mario Kart Wii (düşük ayarlarda).
Yuzu: Cuphead, Katana Zero, Sonic Mania, Celeste.
Winlator: Max Payne 1-2, GTA Vice City, Half-Life 1.

Stardew Walley.

Bunları deneyebilirsin.
PPSSPP : God of War serisi, Tekken 6, Metal Gear Solid: Peace Walker.
Dolphin: Resident Evil 4, Mario Kart Wii (düşük ayarlarda).
Yuzu: Cuphead, Katana Zero, Sonic Mania, Celeste.
Winlator: Max Payne 1-2, GTA Vice City, Half-Life 1.

PPSSPP ve diğer hafif emülatörleri eski telefonumda çok oynadım onlar için istememiştim öneri.

Yuzu ve Winlator için yazdığın şeylerin zaten mobil sürümleri mevcut. Celeste denerim.

Mobil sürümü var hocam, ben bilgisayar oyunu istiyorum.

Yanlış hatirlamiyorsam Source oyunlarin cogu Winlator'de Mali GPU'larda stabildi. Portal 2'yi deneyebilirsin mesela zira onun mobil portu yok HL2'nin aksine ve HL2'den farkli bir branchte calisiyor.

Orijinal Winlator ile denedim açılmadı, bazı ayarları değiştirip denedim yine olmadı. Daha sonra WinlatorMali indirdim, Winlator ayarlarının Mali cihazlara uygun şekilde ayarlanmış versiyonu. Yine çalışmadı maalesef. İnternette Portal 2 ile ilgili bir şey de yok. EXE'yi açar açmaz çöküyor Wine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal Winlator ile denedim açılmadı, bazı ayarları değiştirip denedim yine olmadı. Daha sonra WinlatorMali indirdim, Winlator ayarlarının Mali cihazlara uygun şekilde ayarlanmış versiyonu. Yine çalışmadı maalesef. İnternette Portal 2 ile ilgili bir şey de yok. EXE'yi açar açmaz çöküyor Wine.
Oyunu Vulkan'da actirabiliyorsun, denedin mi? Belki yardimci olur.

Portal 2 .exe dosyasina kisayol olusturup, ozelliklerine girdikten sonra ''Target'' kisminda parantez sonrasina bir bosluk birakarak -vulkan yazman yeterli.

Oyunu Vulkan'da actirabiliyorsun, denedin mi? Belki yardimci olur.

Portal 2 .exe dosyasina kisayol olusturup, ozelliklerine girdikten sonra ''Target'' kisminda parantez sonrasina bir bosluk birakarak -vulkan yazman yeterli.

Kısayol oluşturdum ama özellikler kısmına nasıl gireceğim? Sol üst kısımda olan edit tuşu sadece kısayol oluşturma, kesme ve yapıştırmaya yarıyor.

IMG_20250222_203352.webp

Son düzenleme: