Martı tag nasıl çalışır ve kullanılır?

Almama durumu için reddetme durumu olsa o da fena olmazmış aslında. En azından ona göre beklemezsin. Fiyatı sarı taksiden %10-20 aşağı girmeyi düşünüyordum. Açılışta %50 aşağıdan başlıyor belirttiğiniz gibi bayağı dipten.

O enteresanmış yani hem tag hem normal taksi olması. Acaba hala tag'ları durduruyorlar mı? :)

O kadar yukseltmenize gerek yok ornegin 140 onerilense 150 yaptiginizda sürücü cikacaktir. Cikmiyorsa biraz arttirip tekrar denersiniz.

O kadar yukseltmenize gerek yok ornegin 140 onerilense 150 yaptiginizda sürücü cikacaktir. Cikmiyorsa biraz arttirip tekrar denersiniz.
Tekrar fiyat verilebilmesi iyiymiş. Peki fiyat sistemden kabul edilince daha yüksek talep etme durumu olabiliyor mu? Sözleşmede okuduğum kısım kafama takıldı da sanki şoförün inisiyatifinde gibi.
Sözleşmede çıkan fiyat tahminidir yazıyor da o yüzden emin olamadım. Belirttiğim gibi hastalık durumu olduğu için bir de gittiğimiz yerde sorun yaşamamak için sordum.

Tekrar fiyat verilebilmesi iyiymiş. Peki fiyat sistemden kabul edilince daha yüksek talep etme durumu olabiliyor mu? Sözleşmede okuduğum kısım kafama takıldı da sanki şoförün inisiyatifinde gibi.

Ben oyle bir şey talep eden biriyle karsilasmadim ama dedigim gibi eslestikten sonra teyit etmek icin surucuye sorabilirsiniz. Ters bir durum fark ederseniz iptal edersiniz. Ben onlarca surus yaptim ve tas catlasin 3 tanesinden pek memnun kalmadim.

Ben oyle bir şey talep eden biriyle karsilasmadim ama dedigim gibi eslestikten sonra teyit etmek icin surucuye sorabilirsiniz. Ters bir durum fark ederseniz iptal edersiniz. Ben onlarca surus yaptim ve tas catlasin 3 tanesinden pek memnun kalmadim.
Umarım sorun çıkmadan gider-geliriz. Bir şu hukuki boyutundan (fiyatlandırma ve olası sorunda) bir de güvenlikten emin olamamıştım ama tedirgin olduğum kadar değil sanırım. İlginiz ve vakit ayırdığınız için size ve @Milas 'a çok teşekkürler.

Umarım sorun çıkmadan gider-geliriz. Bir şu hukuki boyutundan (fiyatlandırma ve olası sorunda) bir de güvenlikten emin olamamıştım ama tedirgin olduğum kadar değil sanırım. İlginiz ve vakit ayırdığınız için size ve @Milas'a çok teşekkürler.

İyi yolculuklar hocam, ben hiç cevirmeye denk gelmedim ama marti tag oldugunu kabul etmediginiz surece bir şey olmayacaktir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt