Emre9343

Uzman
SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW

IMDb Seyirci Puanı: 5.2 - Metacritic Seyirci Puanı: 2.4

Öfkeli Yeşil Dev'in geldiği nokta ve CGI efektiyle göz kanatan oğlu Skaar sahnesi.

ECHO

IMDb Seyirci Puanı: 5.9 - Metacritic Seyirci Puanı: 4.5

Kingpin karakterini yerle bir eden sahne.

SECRET INVASION

IMDb Seyirci Puanı: 5.8 - Metacritic Seyirci Puanı: 3.6

Dizinin tek iyi sahnesi.

IRONHEART

IMDb Seyirci Puanı: 4.5 - Metacritic Seyirci Puanı: 3.5

Iron Man'in mirasını devam ettirecek olan karakterin zırh tasarımları Power Rangers gibi ve hikâyesi sıkıcı.

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

Bütçe: 350.6 Milyon Dolar - Toplam Hasılat: 955.775 Milyon Dolar

Hasılatı yüksek olsa da saçmalıkların bitmediği Scarlet Witch filmi. "Black Bolt konuşursa işin biter" diyen dünyanın en zeki adamı sahnesi.

ANT-MAN & THE WASP: QUANTUMANIA

Bütçe: 330.1 Milyon Dolar - Toplam Hasılat: 476.071 Milyon Dolar

yüzyıldan gelen, dünyalar fethetmiş, Avenger öldürmüş karakterin dayak yeme sahnesi.

THE MARVELS

Bütçe: 307.3 Milyon Dolar - Toplam Hasılat: 206.136 Milyon Dolar

Neredeyse her sahnede ağlayıp bağıran Ms. Marvel sahnesi.

CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD

Bütçe: 180 Milyon Dolar - Toplam Hasılat: 415.101 Milyon Dolar

Filmi biraz olsun götüren ve sonlara doğru çıkan Red Hulk sahnelerinden biri.

THE FANTASTIC FOUR: FIRST STEPS

Bütçe: 181 Milyon Dolar - Toplam Hasılat: 521.858 Milyon Dolar

Celestial seviyesindeki kozmik varlığı ittirerek yenen Sue Storm sahnesi. Galactus'un giderken binalara tutunması detayı.

THUNDERBOLTS

Bütçe: 180 Milyon Dolar - Toplam Hasılat: 382.436 Milyon Dolar

Red Guardian'ın saçma sapan bağırmalarını saymazsak filmin tek iyi sahnesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirini izlemedim. Avengers: Endgame ile bitti gitti işte abi, ne uzatıyorsunuz sakız gibi? Film çek yine, çekme demiyorum ama aynı evreni uzattıkça uzatıp durma ya. Spider-Man filmlerindeki gibi başka oyuncularla bambaşka evrende değişik konular işle. Ben hevesimi aldım Avengers'dan zarttan zurttan. Kendi içinde hikayesi olan, bol patlamalı çatlamalı karakter filmleri çek geç.

Endgame seriyi güzelce sonlandırdı . Zorlamanın mantığı yok daha üstüne çıkamazlar. Zaten bizim kuşak bu filmleri bir numara yaptı Şimdi ki gençler izlemiyor sonra neden düşüşte diyorlar. Filmin iyi kötü oluşunu geçtim .Bizim gibi tutkun değiller .En baba oyuncuları oynatsan izlenmez

Ölen karakterlere de saygıları yok. Iron Man kendini sözde feda etti. Şimdi Avengers filmlerinde dönecek diyorlar. Steve Rogers hikayesi bitti dediler. Şimdi dönecek diyorlar. Logan filminin içinden geçen Deadpool & Wolverine filmini saymıyorum bile.

Fantastic Four'da ki kostüm tasarımları ve kast seçimi de kötü olmuş. Ant-Man hangi Avenger'ı öldürdü?

Ölen karakterlere de saygıları yok. Iron Man kendini sözde feda etti. Şimdi Avengers filmlerinde dönecek diyorlar. Steve Rogers hikayesi bitti dediler. Şimdi dönecek diyorlar. Logan filminin içinden geçen Deadpool & Wolverine filmini saymıyorum bile.
Deadpool 3 iyiydi ama Logan'da her ne kadar yeni yeni filmlerini görmek istesem de üzücü bir sonla bitmişti ama güzel bitmişti. X23'ten devam ettirin ama yok. Paralel evrenler yehuu diyip tam gaz bastılar.