Elektronik Maximum ile peşin fiyatına 9 taksit Xbox Series S

Bu ülkenin insanının çektiği nedir böyle arkadaş. Allah yardım etsin bu coğrafyada yaşayanlara.

Şirketler Türkiye'ye destek vermiyor artık. Sony çok uyguna İngiltere'de PS5 kiralıyor artık.

Şirketler Türkiye'ye destek vermiyor artık. Sony çok uyguna İngiltere'de PS5 kiralıyor artık.
Yazık gerçekten. 2025'te hala işsizlik enflasyon, kurtarıcı arıyoruz birisi gelsin düzeltsin her şeyi. Acınası bir hal. Oyunda 2 saat kafa dağıtacağım diye atmadığımız takla kalmıyor bir yandan pc fiyatları bir yandan rezil türk telekomun bağlantı kalitesi.

Kimse hatırlamaz şu an belki ama 2020'de şöyle bir haber vardı:
Microsoft, Xbox All Access'i Türkiye'ye Getirmeye Çalışıyor

Sevinmiştim o zaman belki bir umut diye. Tabiki gelişme olmadı.

Güncelleme: Sizinle paylaştığım ilanı satın aldıktan sonra satıcıdan seri numarasını istedim ve sorguladım, garantisi yokmuş. İptal ettik. Ondan sonra başka bir satıcıdan aldığım cihazı satıcı: "çok düşük fiyata vermişim, piyasası daha yüksekmiş" diyerek kafasına göre iptal etti. Bu arada Microsoft garantili yazdığına bakmayın ithalatçı garantili çıktı. 3 gündür yaklaşık 16.000 liram Sahibinden'de bekliyor. Muhtemelen daha bekletecekler. 2.elin avantajları(!) böyle arkadaşlar. Yapacak bir şey yok. Param güvende sisteminden uzak durmak gerek ama maalesef küçük şehirde olunca ilan sayısı çok kısıtlı oluyor.

Bu arada satıcıların çoğu seri numarasını söylemiyor. Seri numarasıyla cihazını imha edeceğimi falan düşünüyorlar sanırım, garip.

Screenshot_9.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt