Yani scyrox V8 ile rawn arasında sanırsam neredeyse hiç fark yoktu. Yani aynı sensörü falan kullanıyorlar acaba mcu mu farklı? Ben sadece 52 Gram'dan biraz daha ağır mouse istiyorum. Şu anki farenin ağırlığı da iyi lakin 2 yıldır kullanıyorumdur herhalde. Asıl nedenim başka bir marka denemek ayrıyeten almışken biraz daha ağır alayım diyorum. Bir de bu rawn modelinin mavi renginde "eli serin tutan" kaplamaya mı sahip acaba? Özellikle şu mavi rengi... Sizin bir fikriniz var mı?

Bahsedilen leviathan V4 modeli işlemcisi nordic 54L15 iken, scyrox V8 işlemcisi nordic 52840. nordic 54L15 yeni işlemciler. Ayrıca Scyrox'lar da ileri zamanlarda gıcırdama/esneme yaşayanlar mevcut üstte de belirtildiği gibi artık albenisi yok.
Ayrıca sadece mavi renkte değil bütün renklerde bahsettiğiniz özellik mevcut. Kaplama hepsinde aynı.

1771751367512.webp

Bahsedilen leviathan V4 modeli işlemcisi nordic 54L15 iken, scyrox V8 işlemcisi nordic 52840. nordic 54L15 yeni işlemciler. Ayrıca Scyrox'lar da ileri zamanlarda gıcırdama/esneme yaşayanlar mevcut üstte de belirtildiği gibi artık albenisi yok.
Ayrıca sadece mavi renkte değil bütün renklerde bahsettiğiniz özellik mevcut. Kaplama hepsinde aynı.

Eki Görüntüle 228810

Şimdi daha iyi anladım hocam. Teşekkür ederim.

Link için ayrıca teşekkürler.