Makaleler
20
Meta Quest 3 almayı düşünüyorum. Sizce fiyatına değer bir cihaz mıdır? Bu cihazı, PS5 cihazımda da kullanabilir miyim? PC bağlantısı için kablolu olarak hangi portu kullanıyor? Teşekkürler.

Eger sadece oyun oynama amacli alacaksaniz, cihazdan tamamen keyfinizi almaniz 2-3 gun. Sonrasinda acmaya bile tenezzul etmiyorsunuz. Sahsim dahil cevremdeki en az bir duzine insan tarafindan denenmistir. :)

Eger sadece oyun oynama amacli alacaksaniz, cihazdan tamamen keyfinizi almaniz 2-3 gun. Sonrasinda acmaya bile tenezzul etmiyorsunuz. Sahsim dahil cevremdeki en az bir duzine insan tarafindan denenmistir. :)

Para israfı gibi geliyor o zaman. Ben en iyisi parayı başka türlü israf edecek başka bir cihaz bakayım. :)

Para israfı gibi geliyor o zaman. Ben en iyisi parayı başka türlü israf edecek başka bir cihaz bakayım. :)

Basta keyifli geliyor. Dedigim gibi ozellikle ilk 2 gun baya keyif aliyorsunuz. Kilicli, silahli oyunlar, dovus oyunlari falan. Fakat sonrasinda oyun kutuphanesinin kucuk olusu, oyunlarin pahali olusu, ve oyun oynarken ciddi derecede efor sarfedip yoruluyor olmak problem olmaya basliyor.

Goruntu olarak 2k, 4k hayal etmeyin. Sanirim 1080p civarinda bi goruntu veriyor. Goruntuler net degil, hafif bulanik, hafif pixel pixel.

Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Henuz olmasi gerekenden cok cok daha erken bi donemdeyiz. Yeterince verimli degil mevcut teknoloji. Eger cok merak ediyorsaniz bi VR House'a gidip denemenizi tavsiye ederim.

Lüzumsuz bir heves diyebilirim. VR içerikleri oldukça az. Kısa sürede rafa kaldırılıp unutulacak bir cihaz.