Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocukluğumun oyunu. Yıl 2009 falan. Yazları akşam olduğunda lojmandaki abiler ve bizler aşağı inerdik Metin2 sohbetleri yapardık. Ramazan'da iftardan sonra arkadaşlarla internet kafeye gider sahura kadar Metin2 oynardık. O zamanlar tek derdimiz oyunda dolunay, kdp düşürmekti. Çocukluğum, hatıralarım hepsi bu şarkının içinde. Şimdi dinlediğimde gözlerim doldu. O zamanki arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Tekrar başlasak mı? diyoruz acaba Metin2'ye. Kimsenin vakti yok. Kimisi iş güçten dolayı oynayamıyor kimisi aile kurdu ondan oynayamıyor. Belki oynasak birkaç güne sıkılırız bilmiyorum. Çünkü o zamanki hisler ile şimdiki hisler bir olmaz. Hepsine teşekkür ederim. En güzel zamanlarım onlar ile geçti. O anları çok özlüyorum. Bu konuyu paylaştığın için sanada teşekkür ederim @Kedicik eyvallah