Yer
Cintra
Arkadaşlar TV kanallarını ve televizyonumda Web deneyimi yaşama maksatlı TV+ kullanıyorum ancak kendisi hem çok ısınıyor hem çok küçük hem de bi' yavaş çalışıyor. Bu sebeple değiştirmek istiyorum. Şu anda 3 cihaz arasında kaldım.

Bu cihaz ise şu şekilde:

1- Dreamstar İ1 6K Android Tv Box (android 12 ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2- Next Start 4k Tv Box Fiyatı, Yorumları - Trendyol

3- Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

4- FOBEM Vision PRO 6K Android TV Box Medya Oynatıcı - Sesli Komut Bluetooth Wi-Fi 4 GB Ram 64 GB Hafıza Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Karşılaştırma: Xiaomi TV Box S (2nd Gen) - Next Start 4K - Dreamstar i1 Karşılaştırması - Epey

Son düzenleme:
Dreamstar o modelini bilmiyorum. Açıkcası 6K ve Android 12 bir göz boyama gibi duruyor. Genelde halen popüler cihazlar Android 11 kullanıyor. Donanım tarafı(İşlemci, bellek vb.) çok iyi olmayabilir. Lisanslı diye belirtilmemiş de, Netflix'i farklı bir APK gibi yüklüyor olabilir. Bu da işletim sistemi desteklese bile, APK güncelleme almazsa belirli bir süreden sonra işe yaramaz gibi duruyor. Yani lisanslı ürün almak burada önemli. Lisansız ürünlerde Netflix tam kalite de alamıyordunuz. Galiba 480P ile kilitli oluyor o APK'ler. Ayrıca donanım iyi değilse, bazı uygulamalar alakasız takılacaktır.

Onun yerine daha popüler ve genellikle önerilen şu ürüne bakmanızı öneririm.

Ayrıca burada Next Start 4K daha iyi seçenek.

Bütçeyi artırabilirsen Homatics box'u da bayağı iyi. Ben kullanıyorum tavsiye ederim.

Veya Mecool KM2 Plus'u da iyi bir seçenek.

Xiaomi cihazları çok iyi değil. Markadan dolayı alınıyor genelde.

Son düzenleme:

Web deneyimi yazdığınızdan dolayı hiremco X6 Pro'yu önerebilirim. 6 GB RAM ve 64 GB depolaması var. Bizzat kullanıyorum ve çok iyi. Bu aralar box üzerinden retro oyunlar oynuyorum. Ancak Netflix 4K değil 1080p ve bazı uygulamalarda öyle, inceleyin derim.

Düzeltme: 4GB RAM'li.

Son düzenleme: