Microsoft Flight Simulator alınır mı?

Syles

Uzman
Yer
Türkiye
Uzun süredir Microsoft Flight Simulator almak istiyordum. Yaz indirimleri de gelince bir bakayım dedim. Ancak Steam'de 2020 ve 2024 olmak üzere 2 sürümü var bu oyunun. 2024 olanı çok pahalı onu alamam maalesef.

2020 olanını önerir misiniz? 2024 ile arasında çok fark var mı? Ayrıca sistemimde i3-12100F ve RTX 3050 8 GB bulunuyor, aşırı düşük FPS'lere inmeden oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence direkt Xbox Game Pass al, içinde geliyor zaten. 6-7 saat oynar bırakırsın diye düşünüyorum joystick yoksa.

Hocam eğer Steam üzerinden eşya satıp alacaksan bir şey diyemem tabii ama Game Pass'ten satın alırsan yine fyatı bayağı uygun oluyor.

Hocam Game Pass üzerinden oynamanızı öneririm fakat illa almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz tabii ki. Oyun çok iyi uçaklara da ilginiz varmış o yüzden sıkılmayacağınızı düşünüyorum. FPS konusunda da sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum. 2024 sürümü daha iyi bence ama internetinizin hızı düşükse 2020 almanızı öneririm çünkü 2024 yer kazanmak amacı ile kullanacağınız uçakları ve gezdiğiniz yerleri anlık stream ediyor size o yüzden internetiniz iyiyse öneririm sadece.

Hocam Game Pass üzerinden oynamanızı öneririm fakat illa almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz tabii ki. Oyun çok iyi uçaklara da ilginiz varmış o yüzden sıkılmayacağınızı düşünüyorum. FPS konusunda da sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum. 2024 sürümü daha iyi bence ama internetinizin hızı düşükse 2020 almanızı öneririm çünkü 2024 yer kazanmak amacı ile kullanacağınız uçakları ve gezdiğiniz yerleri anlık stream ediyor size o yüzden internetiniz iyiyse öneririm sadece.
İnternetim 75 download, 15 upload ve pingimde baya düşük. Yeteceğini düşünüyorum ancak dediğim gibi aşırı pahalı yapmışlar 2024 sürümünü, neredeyse 3000 TL.

Kardeşim onun yerlisi var :D

Şaka bir yana Flight Simulator 2020'nin 30 dolara değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. İnternet kafede denemişliğim var.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt