C1505

Başarılı
Yer
Outpost
Dostlar resimde de göründüğü gibi fareyi aşağı veya yukarı çıkardığımda böyle bir çentik geliyor. Çentiğin üstünde de tıklayınca da fotoğraftaki gibi kapak arka plana at çıkıyor. Bu üsteki çubuğu nasıl kapatabilirim? Windows 11 24H2 kullanıyorum.

Adsız.webp
Adsız2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows + g tuşlarına basıp bu ayarları kapatmayı dener misin? Ayarları kapattıktan sonra oyunu yeniden aç kapa yapın.

1738515571674.webp

Oyun ayarlarında pencere modu tam ekran mı? Ekran kartınız NVIDIA mı?

Oyun ayarlarından tam ekran yapınca da böyle oluyor pencere modunda da alt+enter yapınca yine aynı oluyor ekran kartım GTX 1650 Ti.

Budan önce kullandığım işletim sistemi Windows 11 Enterprise 24H2 sürümü idi onda böyle bir sorun yoktu Pro kurdum böyle oldu.

Başka bir oyunda denedim yine aynı sıkıntı var.

Son düzenleme:
Oyun ayarlarından tam ekran yapınca da böyle oluyor pencere modunda da alt+enter yapınca yine aynı oluyor ekran kartım GTX 1650 Ti.

Budan önce kullandığım işletim sistemi Windows 11 Enterprise 24H2 sürümü idi onda böyle bir sorun yoktu Pro kurdum böyle oldu.

Başka bir oyunda denedim yine aynı sıkıntı var.

Anlayamadım garip bir durum.

Game barı sildim acaba o mu yapıyor diye yine olmadı.

Dostlar sorunu çözdüm Windows 11 Enterprise varken sistem dolduğu için Windows 11 Pro kurmuştum böyle bir sorun ortaya çıkmıştı şimdi de Windows 10 Enterprise de denedim sorun çözüldü yüksek ihtimal denemedim ama tekrar Windows 11 Enterprise kursam sorun olmayacak gibi şimdilik 10 da kalayım diyorum. Enterprise sürümlerinin mağazası değişik sanırsam.