683

Yetkin
Makaleler
3
Ekran görüntüsü 2024-01-26 141622.webp

Microsoft, Windows 10'daki Yapışkan Notlar uygulamasına güncelleme getiriyor. Sticky Notes "🎉 Yeni yıl! Yeni güncellemeler! Şimdiye kadarki en büyük duyurularımızdan bazıları için bizi izlemeye devam edin! 🥳" ifadelerine yer verildi. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak:

Bana göre Windows 10 en gelişmiş en iyi düzgün hatasız ve pürüzsüz işletim sistemidir. Windows 11 geçen ay yükleyim dedim 1 ay zor dayandım. Bence güzel haber Windows 10 üzerinde fazla durmalı Microsoft.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapışkan notlara güncelleme mi gelmiş? Teknolojide devrim niteliği.

Bana göre Windows 10 en gelişmiş en iyi düzgün hatasız ve pürüzsüz işletim sistemidir. Windows 11 geçen ay yükleyim dedim 1 ay zor dayandım. Bence güzel haber Windows 10 üzerinde fazla durmalı Microsoft.
Aynen öyle, 2021 aralıktan beridir Windows 11 kullanıyorum, açıkçası sistem verilerimle bütünleştiği ya da format atmak konusunda üşengeçliğim yüzünden bu ızdırapa dayanıyorum, ki bu durum beni çimene dokunmak, sosyalleşmek gibi eylemlere zorladığı bile oldu, açıkçası Windows 11 kullanmak faydalı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapışkan notlara güncelleme mi gelmiş? Teknolojide devrim niteliği.

Aynen öyle 2021 Aralıktan beridir Windows 11 kullanıyorum açıkçası sistem verilerimle bütünleştiği ya da format atmak konusunda üşengeçliğim yüzünden bu ızdırapa dayanıyorum ki bu durum beni çimene dokunmak, sosyalleşmek gibi eylemlere zorladığı bile oldu açıkçası Windows 11 kullanmak faydalı olabilir.
Hocam şahsen bende sizin gibi üşengeç bir şekilde dayanmaya çalıştım fakat baktım olmayacak çalışmayan demir paslanmaz hesabı gittim USB biçimlendirdim ISO'yu Rufus ile USB formatı haline getirdim. Sonrasında derin bir nefes aldım ve kurtuldum Windows 11'den şükürler olsun. Size de tavsiye ederim.

Kac yıldır Windows kullanıyorum. Şu uygulamaya bir kez dahi girmedim.
Olsun hocam en azından ilk defa Microsoft bir işletim sistemine ilgi gösterdi Bu'da bir şeydir.