Millenicom pişmanlıktır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Windows 7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
  • Etiketler Etiketler
    milenicom

Windows 7

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Geçenlerde bir konu açmıştım, o konuda benim internetime hız sınırı getirildiğini söylemiştim sizlere. Bugünlerde internetimde mesela bir siteye girdiğim zaman hiçbir şekilde hemen açılmıyor, yarım saat bekliyorum ve gidip arıza kaydı oluşturuyoruz. Bize 2 saat içinde ulaşılacağını söylüyorlar fakat kesinlikle ulaşmıyorlar. Otomatik sekreter bizi arıyor ve diyor ki:

Size daha iyi bilgilendirme yapılacaktır. Yani bunun için mi bize ulaşılmasını istiyoruz? Kesinlikle müşteri hizmetlerine bağlanmıyorlar. İnternette herhangi bir web sitesine girdiğim zaman yarım saat bekliyorum sitenin açılması için ve de Steam'e girdiğim zaman Steam'de arayüzde hiçbir uygulamayı açamıyorum. Steam atölyeye giremiyorum ve de oyunlarda oyunları oynayamıyorum. O raddeye geldim ve ben bunu onlara bildirdiğim günden beridir bir ay geçti. Bir aydır internetimi böyle kullanıyorum. İstanbul geneli bir arıza olduğunu söyleyerek çalışmalara devam ediyorlarmış, bizlere bilgilendirme yapacaklarmış güya. Yemin ederim bıktım yani. İlk başlarda, yani ilk başlarda demeyeyim de son günlere kadar çok iyi bir internet sağlayıcısıydı. Bu hız sınırı mevzusundan itibaren sapıttı benim internetim. 75 mbps bunu 50 mbps ile sınırladılar ve bunu bize söylemediler. Ben bu olayı fark ettiğimde hemen geri çevirdiler, modemi açıp kapatın falan filan dediler. Ben daha dün neyse dedim, hadi internetim geri geldi dedim. 25 megabit bizden alıkoydular.

Bu son günlerde web sitelerine girememe, oyunlara girememe sorunumdan dolayı artık internet sağlayıcısını değiştirmek istiyorum ama bana da bir öneri verin. Ama o önerinden önce benim bunlardan nasıl şey yapabilirim? Ben bunlara nasıl ulaşabilirim? Aradığım zaman direkt arızanın şey olacaktır, direkt kapatıyorlar suratımıza. Arızanız yapılacaktır deyip direkt kapatıyorlar. Bu arada ben bu mesajları sesten yazıyorum, kendi ağzımdan söylüyorum yani düzeltme yapamayacağım kusura bakmayın. Biraz yorgunum, sabahtan beri ben bunlara ulaşmaya çalışıyorum ve artık bıktım yani. Kimseye önermiyorum Millenicom'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 gündür hem Netspeed hem Millenicom'a saldırı düzenleniyor. Bu sebeple ikisinde de erişim sıkıntıları var.

Millenicom'un genel olarak pişmanlık olduğunu düşünmüyorum, bir yıla yakındır kullanıyoruz son 3 gün harici oldukça memnunuz. Bulunduğum bölgede de TürkNet berbat mesela, ISS olayı tamamen şans işi.

Yaklaşık 3 gündür hem Netspeed hem Millenicom'a saldırı düzenleniyor. Bu sebeple ikisinde de erişim sıkıntıları var.

Millenicom'un genel olarak pişmanlık olduğunu düşünmüyorum, bir yıla yakındır kullanıyoruz son 3 gün harici oldukça memnunuz. Bulunduğum bölgede de TürkNet berbat mesela, ISS olayı tamamen şans işi.
Benim sorunum 1 aydır devam ediyor hocam hatta geçen hafta sorununuz düzeltildi dedi yine baktık yine aynı arıyoruz müşteri temsilcisine bağlamıyorlar

Ya hadi hayır diyelim sorunu düzeltmesinler tamam ama iptal ettirmek istesem bile bağlamıyor müşteri temsilcisine benim üyelik kodunu söylüyor arıza kaydınız ile ilgili işlem yapılıyor anlayışınız için teşekkür ederiz deyip kapatıyorlar delirmemek elde değil ulan ne biliyorsunuz bu sefer arıza için aradığımı.

Benim sorunum 1 aydır devam ediyor hocam hatta geçen hafta sorununuz düzeltildi dedi yine baktık yine aynı arıyoruz müşteri temsilcisine bağlamıyorlar

Ya hadi hayır diyelim sorunu düzeltmesinler tamam ama iptal ettirmek istesem bile bağlamıyor müşteri temsilcisine benim üyelik kodunu söylüyor arıza kaydınız ile ilgili işlem yapılıyor anlayışınız için teşekkür ederiz deyip kapatıyorlar delirmemek elde değil ulan ne biliyorsunuz bu sefer arıza için aradığımı.
Dediğim gibi tamamen şansa bağlı. ISS değiştirmeden önce bulunduğunuz bölgedeki tanıdıklarınıza sorun, kullandıkları ISS'den memnunlar mı öğrenin.

Mesela ben burada herkesin övdüğü TürkNet'de 50 Mbps bile alamazken yerden yere vurulan Millenicom ile sabit 70-75 Mbps oldukça düşük pingle kullanabiliyorum.
Son 2-3 gündür saldırı olduğu için biraz paket kaybı mevcut fakat ona rağmen hiç internet erişimi kesilmedi. WARP ile kullanıyorum şu an.

Ben de Millenicom kullanıyorum mesaj atarken oyun oynarken veya başka bir şey yapmaya çalışırken aşırı ping artıyor deli ediyor insanı değişeceğim yüksek ihtimal.

7-8 yıldır Millenicom kullanıyorum şu son 4 gündür yavaşlık oldu sadece. Altyapı çalışması deniliyor bazı yerlerde de siber saldırı deniliyor. Onun haricinde ben Millenicom da 7-8 yıldır hiçbir sorun yaşamadım.

Kimseye önermiyorum demeniz de yanlış dümdüz ve genel çerçevede. Sizin bulunduğunuz konumda veya konumdan konuma farklılık gösteren bir durum.

Mesela benim bulunduğum konumda da çoğu kişi türknet üzerinden şikayetçi.

Çevreniz de kullanan kişilere bakın, sorun ona göre İnternet sağlayıcısını değiştirin en sağlıklısı bu olacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt