Benim bilgisayarımda Minecraft for Windows programı var. Bu Bedrock, sanırım bilgim yok. Diğer bilgisayar için launcher arıyorum. Ben Bedrock ile oynarken diğer bilgisayar launcher ile oynasa aynı sunucuya bağlanabilir miyiz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Bedrock sahibi isen Java sahibide olmuş oluyorsun otomatik. Microsoft Store üzerinden yüklersen Minecraft Launcher'ı görürsün. Bedrock ve Java aynı anda oynayamaz farklı sürümler. Eklenti vs kurman lazım veya iki kişininde aynı sürümü oynaması lazım.
Bedrock sahibi isen Java sahibide olmuş oluyorsun otomatik. Microsoft Store üzerinden yüklersen Minecraft Launcher'ı görürsün. Bedrock ve Java aynı anda oynayamaz farklı sürümler. Eklenti vs kurman lazım veya iki kişininde aynı sürümü oynaması lazım.
Java sahibi değilim. Deneme sürümü Java.
- Makaleler
- 9
Ayrı ayrı alma diye bir şey yok artık tekrar kontrol edin. Benimde sadece Bedrock sürümüm vardı Java ile birleştikten sonra bedavadan Java sürümüm olmuş oldu 5 sene önce falan.
Hybrid Theory
Yetkin
Xbox ya da Microsoft Store'dan Minecraft Launcher'ı indirin. Tek launcher içerisinde birden fazla Minecraft oyunu var, Java ve Bedrock dahil. Bunu kullanın. Beklediğin kadar kullanıcı dostu değilse farklı launcher kullanabilirsin.
Ayrı ayrı alma diye bir şey yok artık tekrar kontrol edin. Benim de sadece Bedrock sürümüm vardı Java ile birleştikten sonra bedavadan Java sürümüm olmuş oldu 5 sene önce falan.
Ben satın almadım. Belki görmüşsünüzdür. Sınırsız adı altında Xbox hesabı satıyolar. Ama kendi hesabımı abonelikli olarak göstertiyorum. Onlarda öyle öneriyordu. Yıllar önce almıştım yeni değil yani. Değerlendirmek istedim. O yüzden Java deneme sürümü. Bedrock ücretsiz. Diğerleri deneme sürümü.