Başlıkta da gördüğünüz gibi bir MMORPG oyun arıyorum. Hayatımda neredeyse hiç oynamadım bu oyun türünü bugüne kadar ve yakın zamanda biraz bu türe girmek istedim açıkçası. Geniş bir dünyası var gibi görünüyor. P2W olmayan güzel bir MMORPG öneriniz varsa açığım. Teşekkür ederim.

İlk 100-200 saate kadar kendinizi adarsanız P2W'lik hiçbir şey hissetmezsiniz. Biraz kapsamlı ve geniş bir oyundur. İngilizce şarttır yaması yok.

Burada incelemem mevcut hocam. Eğer oynarsanız her türlü soruyu sorabilirsiniz yardımcı olurum.

Yabancı dilim iyidir, toplu etkinlik yapmayı severim, oyunun hikayesi de önemli, PVP sevmem ve klan odaklı bir oyun istiyorum diyorsan WOW.
Genelde Türklerle takılırım, grind yapmayı severim ve PVP odaklı, klan oyunu istiyorum diyorsan New World.
Ben genelde solo takılırım o kadar fazla yoğun tempoda oynamam girerim biraz takılırım çıkarım diyorsan LOTR online veya Elder Scrolls online.
Animeciyim diyorsan Genshin Impact.

Eğer hayvan gibi skill kasacağın, yıllarca oynayacağın bir oyun arıyorsan da benim önerim Runescape.

Yabancı dilim iyidir, toplu etkinlik yapmayı severim, oyunun hikayesi de önemli, PVP sevmem ve klan odaklı bir oyun istiyorum diyorsan WOW.
Genelde Türklerle takılırım, grind yapmayı severim ve PVP odaklı, klan oyunu istiyorum diyorsan New World.
Ben genelde solo takılırım o kadar fazla yoğun tempoda oynamam girerim biraz takılırım çıkarım diyorsan LOTR online veya Elder Scrolls online.
Animeciyim diyorsan Genshin Impact.

Eğer hayvan gibi skill kasacağın, yıllarca oynayacağın bir oyun arıyorsan da benim önerim Runescape.
Sandığım kadarıyla wow ücretli. Warmane bu durumda nasıl olur? Animeci değilim ama Genshin Impact'ın oyuncusu fazla gibi.