Detaylar
Kim cevapladı?cuneytkk
Başarılı
Yine Knight OnlineVaktinde Knight Online, Allods Online ve World of Warcraft gibi MMORPG'ler oynadım. Önerilerinizi bekliyorum.
Olabilir tekrar bir pvp server oynayabilirim emin değilim
cuneytkk
Başarılı
PvP server oynama kanka en azından para basacaksın madem ki para basmadan PVP de olsa oynanmıyor azar azar uskoya yatırım yap ki paran çöp olmasın bırakmak istediğinde itemlerini satıp paranı geri alırsın.Olabilir tekrar bir pvp server oynayabilirim emin değilimşimdilik durumu gözden geçireceğim
belki daha sonra tekrar oynayabilirim.
Onu ben satın aldım hazırda duruyor biraz da oynadım o da alternatiflerimden birisi teşekkürler.GW2 paket satın almayacaksan oynama, şu an için iyi MMORPG WoW yada Neverwinter bence.
para sorun değil teşekkür ederim ff hiç bilmiyorum ama teşekkürler. gw2 paralısı falan var bende diğer arkadaşa da söylediğim gibi oynadım alternatiflerimden birisi de o öneri için teşekkürlerAylık para vermek sıkıntı olmayacaksa FF 14 olacaksa da GW2 derim. GW2'nin paralı ve Free versiyonu var ama Free versiyonu da bence dolu dolu ve yeterli.
yeni uskoyu ben hiç oynamadım sevmiyorum ama teşekkürlerPvP server oynama kanka en azından para basacaksın madem ki para basmadan PVP de olsa oynanmıyor azar azar uskoya yatırım yap ki paran çöp olmasın bırakmak istediğinde itemlerini satıp paranı geri alırsın.
Blackraven
Üstün
Bence oynanmaya değer 3 MMORPG var. Birincisi eğer grup etkinlikleri seviyorsan WoW, ikincisi oyuna yüksek miktarda para vereceksen Black Desert Online üçüncüsü ise Runescape. Runescape'nin özellikle Oldschool versiyonu oyun modları açısından çok zevkli ve yaratıcı. Lig sistemi ile bireysel turnuvalar oluyor. RS3 ise günümüze daha uygun.
Runescape düşünmüyorum hiç bağım yok ama cevabınız ve öneriniz için teşekkür ederim. WoW ve BDO için düşüneceğim.Bence oynanmaya değer 3 MMORPG var. Birincisi eğer grup etkinlikleri seviyorsan WoW, ikincisi oyuna yüksek miktarda para vereceksen Black Desert Online üçüncüsü ise Runescape. Runescape'nin özellikle Oldschool versiyonu oyun modları açısından çok zevkli ve yaratıcı. Lig sistemi ile bireysel turnuvalar oluyor. RS3 ise günümüze daha uygun.