vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
Çok bilinen oyunlar haricinde, CoD, PUBG, Avakin Life, Roblox vs. çok oyunculu oyun bulmakta ve Android markette sıkıntı yaşıyorum. Roblox, Avakin Life gibi (Her türlü oyun olabilir) çok oyuncuya anında ulaşabileceğim oyunları nasıl bulabilirim?

Çok bilinen oyunlar haricinde, CoD, PUBG, Avakin Life, Roblox vs. çok oyunculu oyun bulmakta ve Android markette sıkıntı yaşıyorum. Roblox, Avakin Life gibi (Her türlü oyun olabilir) çok oyuncuya anında ulaşabileceğim oyunları nasıl bulabilirim?
Brawl Stars. :cool:

Sky Children of the Light başlayabilirsin. Gördüğüm en huzur verici mobil oyun. Arkadaşlık kurup geziyorsun ortalıkta. Atmosferi çok güzel.
IMG-20240411-WA0005.webp

Onun harici Brawl Stars şu anda yükselişte durduk yere. Sarıyor aslında. Zamanım olmadığı zaman 2 el atıp çıkıyorum.

Shadow Gun Legends çok güzeldir. Hem solo hem online var diye hatırlıyorum. FPS silah mecha oyunu.

Zor bir şeyler istiyorum diyor isen Arena Breakout yükle. Aşırı stresli ve zor oyun. Escape from Tarkov biliyor isen onun mobil hali.

RPG seviyor isen Diablo Immortal mobilin en iyisi zaten. Telefonum kaldırmadığı için fazla oynamadım ama güzel bayağı.

Çok bilinen oyunlar haricinde, CoD, PUBG, avakin Life, Roblox vs. çok oyunculu oyun bulmakta ve Android markette sıkıntı yaşıyorum. Roblox, avakin Life gibi (her türlü oyun olabilir) çok oyuncuya anında ulaşabileceğim oyunları nasıl bulabilirim?

Hocam Mobile2 var Metin2 mobil PvP serveri.