Benim için çok bir önemi yok ama sizce bu ölü pixel mi? Tüm renklerde gözüküyor ama bana toz gibi geldi, ekranın tam sağ üst köşesinde olduğu için gözükmüyor, çerçeveden dolayı. @BerkayZ87
Detaylar
Kim cevapladı?Silmeyi denemedin mi?
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon
bu tarz sitelerden test yaptınız mı?
Denedim hocam ama gitmiyor.
Yaptım hocam ama sürekli orada duruyor.Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefonwww.pikseltesti.com
bu tarz sitelerden test yaptınız mı?
Daffy Duck
Üstün
Ölü piksele benzemiyor gibi. Bir de onu nasıl fark ettin
. Oynanışa etki etmez bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
Toza benziyor ama tam da anlamadım.
Ölü piksele benzemiyor gibi. Bir de onu nasıl fark ettin. Oynanışa etki etmez bence.
Ölü pixel testi yaparken iyice kontrol edeyim dedim öyle gördüm hocam, ama oynanışa etki etmiyor dün 14 saat Batman: Arkham Asylum oynadım.
Evet hocam ben de koyamadım adını ama çok önemli bir şey değil, ilerleyen dönemlerde bir sorun çıkarsa yollarım garantiye. Sadece merak ettiğimden sordum.
Sanki panelin arkasına leke veya toz girmiş gibi.Ölü pixel testi yaparken iyice kontrol edeyim dedim öyle gördüm hocam, ama oynanışa etki etmiyor dün 14 saat Batman: Arkham Asylum oynadım.
Evet hocam ben de koyamadım adını ama çok önemli bir şey değil, ilerleyen dönemlerde bir sorun çıkarsa yollarım garantiye. Sadece merak ettiğimden sordum.
Yeni konular
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll