Güncel olarak en uygun 4050 modeli, işlemcisi bir tık zayıf kalıyor ama bu fiyata gayet tölere edilebilir.

1714480628147.webp

Çok az bir fiyat farkına 16 GB RAM ve 1TB SSD olan modeli alınmalı.

Fiyatı uygunsa gayet de alınır hocam.
Hocam ben şu an ben Tulpar T7 v20.4 cihazımda PUBG oynayamıyorum. En kaliteli termal macunlara kadar çıktım. Sadece termal macuna harcadığım para 4000 lirayı buldu. Sen 4050 4060 olan sisteminde akıcı keyifli bir oyun bile oynayamayacaksan uygun fiyatın ne önemi var. Ben kendi düşüncemi belirtiyorum ve tekrar söylüyorum, Honeywell ya da fabrika çıkışlı sıvı metal kullanılmayan laptop alınmaz.

Hocam ben şu an ben Tulpar T7 v20.4 cihazımda PUBG oynayamıyorum. En kaliteli termal macunlara kadar çıktım. Sadece termal macuna harcadığım para 4000 lirayı buldu. Sen 4050 4060 olan sisteminde akıcı keyifli bir oyun bile oynayamayacaksan uygun fiyatın ne önemi var. Ben kendi düşüncemi belirtiyorum ve tekrar söylüyorum, Honeywell'ya da fabrika çıkışlı sıvı metal kullanılmayan laptop alınmaz.

Haklısınız hocam fakat 12450H çok ısınan bir işlemci değil, MX4 kullanıyorlar sanırım yeterli olduğunu düşünüyorum. 12650H mıydı sizin cihaz?

Haklısınız hocam fakat 12450H çok ısınan bir işlemci değil, MX4 kullanıyorlar sanırım yeterli olduğunu düşünüyorum. 12650H mıydı sizin cihaz?
11800H. Mx4 kesinlikle yetersiz. Kullandığım macunlar MX4, MX6, Mastergel Maker, Pullsar Pullwark Bold, Pullsar ice dragon sıvı metal. Bunların hiç biri ile bu cihazda ısınmadan rahat oyun oynayamadım.

11800H. MX4 kesinlikle yetersiz. Kullandığım macunlar MX4, MX6, MasterGel Maker, Pullsar Pullwark Bold, Pullsar ice Dragon sıvı metal. Bunların hiçbiri ile bu cihazda ısınmadan rahat oyun oynayamadım.

Pullsar ice Dragon nasıl etki etmedi hocam, ilginç gerçekten. MX4 yetersiz haklısınız ama 12450H da sizdeki kadar güçlü bir işlemci değil. O yüzden diyorum bu fiyatta alınabilir bir model diye.