Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan

Başarılı
Arkadaşlar Monster Notebook Abra var elimde. Format attiktan sonra bana Monster tarafindan gonderilen USB ile driverlari kuruyorum, kurulum sirasinda DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION hatasi aliyorum. Hiçbir sekilde cozemedim bir fikri olan varsa ve yardimca olursa sevinirim.

Sistem bilgileri:
  • Anakart: Bilmiyorum.
  • İşlemci: Intel i5 11400H.
  • Ekran kartı: 3050 Ti.
  • İşletim sistemi: Windows 11.

Arkadaşlar Monster Notebook Abra var elimde. Format attiktan sonra bana Monster tarafindan gonderilen USB ile driverlari kuruyorum, kurulum sirasinda DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION hatasi aliyorum. Hiçbir sekilde cozemedim bir fikri olan varsa ve yardimca olursa sevinirim.

Sistem bilgileri:
  • Anakart: Bilmiyorum.
  • İşlemci: Intel i5 11400H.
  • Ekran kartı: 3050 Ti.
  • İşletim sistemi: Windows 11.
Abra'nın hangi modeli? CMD üzerinden [CODE title="CMD Bilgisayar Model Öğrenme"]wmic csproduct get name[/CODE] kodunu girip söyler misiniz?

Hocam onu kurmadan devam edemez mi? Ben A515-51G model laptopumda kurmadan devam ediyorum şu an ve sorun çıkarmıyor.
Ekran kartı sürücüsü olmadan oyun oynayamaz. Ekran kartı sürücüsü olmazsa ekran kartı çalışmaz. Microsoft ekran kartı sürücüsü kurabilir ama eski sürümü kurar. Güncel oyunlar güncel sürücü gerektirir.

Ekran kartı sürücüsü olmadan oyun oynayamaz. Ekran kartı sürücüsü olmazsa ekran kartı çalışmaz. Microsoft ekran kartı sürücüsü kurabilir ama eski sürümü kurar. Güncel oyunlar güncel sürücü gerektirir.
Doğru ama MX150'yi şu an onu kurmadan kullanıyorum hocam, müsait olursam fotoğraf atayım hatta.