ubiquitous

Uzman
Monster laptop kuıllanıyorum. Boşta 70 derece, oyuna girince bilgisayardan bir sesler gelip kapanıyor kendi kendine. Oyun oynamama izin vermiyor. Ne yapmalıyım? Çok aşırı derecede ısınıyor yani. Boşta 90 dereceyi gördüğü bile oluyor kendi kendine. Hava çıkışlarından çok hava çıkardı önceden şimdi hiç çıkmıyor neredeyse. Nasıl çözülür bu sorun? Salı günü bakıma yollacağım. En ufak oyuna girmemde kapanıyor bilgisayar.

Teşekkürler.

@Yener K

Hocam fanlar tıkanmış olabilir serviste bir macun değişikliği ve temizlikle çözülür diye düşünüyorum. Yeterli hava akışı sağlayamıyor gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki bakım görmesi gerekiyor ama Monster'ın servisinde sürülen macunlar da kıytırık, dandik bir şey oluyor. Eğer bakımdan gelmesi 3-4 hafta falan sürecekse, bence hiç göndermeyin. Zaten belli bir süre sonra yine sorun olacak. Yine laptopsuz kalacaksınız.
Kendiniz yapma şansınız varsa PTM7950 alıp yenileseniz ve laptopu temizleseniz uzun süre sıkıntı çekmezsiniz. Normal macunlara göre hem daha uzun ömürlü hem de pump-out yapma riski yok denebilir.

Belli ki bakım görmesi gerekiyor ama Monster'ın servisinde sürülen macunlar da kıytırık, dandik bir şey oluyor. Kendiniz yapma şansınız varsa PTM7950 alıp yenileseniz ve laptopu temizleseniz uzun süre sıkıntı çekmezsiniz. Normal macunlara göre hem daha uzun ömürlü hem de pump-out yapma riski yok denebilir.

Bilmeyen birisinin laptop fan temizliği ve macun değişikliği işlemini yapması sıkıntı olabilir bence. Güvenilir bir bilgisayar tamircisi biliyorsanız ona götürüp yaptırın. İstanbul Avrupa yakasında iseniz önerebileceğim güzel bir tamirci var.

Bilmeyen birisinin laptop fan temizliği ve macun değişikliği işlemini yapması sıkıntı olabilir bence. Güvenilir bir bilgisayar tamircisi biliyorsanız ona götürüp yaptırın. İstanbul Avrupa yakasında iseniz önerebileceğim güzel bir tamirci var.
Aşırı zor bir şey değil. Eline hiç tornavida almamıştır falan bilemem tabii. PTM7950 ped formunda zaten. Macun gibi sürmüyor onu. Ne çok fazla, ne de çok az koyacak. Alandan birazcık daha az koysa üstüne parçayı, uygun oluyor. İnternette sayısız video vardır bunun hakkında. Kendisi de bir laptop sahibi olduğu için öğrenmek ileride de işini görür diye de düşündüm, o yüzden yapabiliyorsanız kendiniz yapın diyorum.

Aşırı zor bir şey değil. Eline hiç tornavida almamıştır falan bilemem tabii. PTM7950 ped formunda zaten. Macun gibi sürmüyor onu. Ne çok fazla, ne de çok az koyacak. Alandan birazcık daha az koysa üstüne parçayı, uygun oluyor. İnternette sayısız video vardır bunun hakkında. Kendisi de bir laptop sahibi olduğu için öğrenmek ileride de işini görür diye de düşündüm, o yüzden yapabiliyorsanız kendiniz yapın diyorum.

Dediğiniz gibi bence de öğrenilmesi gerekiyor ancak risk almamayı isteyebilir malum güncel ekonomide bozulan bir teknolojik ürünü yerine koymak çok zor.

Macun sürmesem olur mu?