Monster fason üretim yaptırıyor. Pusat Clutch ölü bölge oranı yüksek. Bunun YT video testleri var. Veya inceleme altlarındaki insanların deneyimlerinden biliyoruz. Fason üretim topluca üretildiğinden, üretim bandındaki kalite ve hatalar tüm ürünlerde aynı oluyor. Eski kullandığınızda(yanlış hatırlamıyorsam eski kontrolcü ile clutch farklıydı) sorun yaşamama ihtimaliniz olabilir, ama fason üretim yerine başka bir firmanın kendi ürettiği(8Bitdo) kontrolcüyü seçmenizi öneririm.
Çinliler kaliteli kontrolcülerini de fason üretim ile satmıyor diye biliyorum. Gulikit, EasySMX, GameSir, Flydigi gibi markaların tasarımlarının fason üretim bir markada olduğunu görmedim. Belki ileride pazar büyürse, Monster masaüstü bilgisayarlarında olduğu gibi yerli ve milli ayağına taksit ile ortalama fiyatından 2-3 katına satabilirler. Monster etik olarak da sevmediğim bir firma belirteyim.
Şu sitelerini de düzenleseler keşke. Gamepad vb. kategoriye göre eklememişler. Çevre birimleri diye geçiyor ve arada fare, mousepad falan var. Siteyi görsel olarak düzenleseler daha çok satış yapacaklar. Benzer şey Wraith ve Ulusgame için de geçerli. Bak bunlar dışarıdan ürün getirip satıyor, hadi benzer şeyi gelmeyen markalara yapalım. Ama biz vizyonsuz bir insanız tasarımı da nereden aldılarsa oradan alalım. Ürün aramak ve bulmak imkansız. SEO vb. öne çıkmıyorlar.
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.
shop.connectgame.com.tr