Yazılım içinde discord uygulama seçenekleri varsa devre dışı bırakın. (hala çalışıyorsa görev yöneticisinden işlemi silin)

Mouse yazılımında varsa "oyunların aydınlatmayı kontrol etmesine izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın.

Bu ikisi çalışmazsa, bazı eski fare sürücüleri soruna neden olabilir:
  1. Bluetooth adaptörünü bilgisayardan çıkarın.
  2. Fareyi takın.
  3. Aygıt yöneticisine gidin ve "İnsan Arayüz Aygıtları" ve "Fareler ve diğer işaretleme aygıtları" bölümlerine bakın.
  4. Pulsat mouse'a benzer her şeyi kaldırın.
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu işe yaramazsa, kablosuz sinyalinizde bir parazit veya farklı bir yazılım sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Yahu şunu kapsamlıca yazsana.

Arkadaşlar Mert satışa koyduğum bu farelerden birini almak istedi. Ben de fareyi verdim fakat parasını almadım çünkü üründe bir sorun olabilir, test et öyle bak dedim.

Verdiğim ilk üründe ara sıra meydana gelen takılma sorunu vardı. Sonrasında elimde aynı üründen bir tane daha olunca onu da verdim, yine para almadım zira dedim bunda da sıkıntı çıkabilir ki tahmin ettiğim gibi ikisinde de sıkıntı çıktı.

Fareler Mert'te kalsın. Alıp başkasına satacak halim yok bu haliyle :) Yani ne diyeyim artık, Monster şaşırtmadı.

Umarım sistemsel bir sorundur ama iki farklı sistemde olduğuna göre pek sanmıyorum.

Yazılım içinde discord uygulama seçenekleri varsa devre dışı bırakın. (hala çalışıyorsa görev yöneticisinden işlemi silin)

Mouse yazılımında varsa "oyunların aydınlatmayı kontrol etmesine izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın.

Bu ikisi çalışmazsa, bazı eski fare sürücüleri soruna neden olabilir:
  1. Bluetooth adaptörünü bilgisayardan çıkarın.
  2. Fareyi takın.
  3. Aygıt yöneticisine gidin ve "İnsan Arayüz Aygıtları" ve "Fareler ve diğer işaretleme aygıtları" bölümlerine bakın.
  4. Pulsat mouse'a benzer her şeyi kaldırın.
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu işe yaramazsa, kablosuz sinyalinizde bir parazit veya farklı bir yazılım sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
Eve gidince deneyeceğim. Eğer sorun devam ederse internet kafede deneyeceğim tekrar.
Umarım sistemsel bir sorundur ama iki farklı sistemde olduğuna göre pek sanmıyorum.
İnternet kafede deneyeceğim. Bakalım.
Laptop mu kullanıyorsunuz? (Wifi adaptörü olan masaüstü de olabilir)
Masaüstü.
Mouse pad sorun olabilir mi? Benim evdeki mouse pad böyle yapabiliyor bazen.
Mousepad kırmızı diye ablamın siyah mousepad'ini aldım. Sanmıyorum.
Monster'ın hiçbir ürünü alınmaz. Zaten çoğu aksesuarları Çin'den ucuza alıp logo basarak satıyorlar.
Başka secenegim yoktu.
Verdiğim ilk üründe ara sıra meydana gelen takılma sorunu vardı. Sonrasında elimde aynı üründen bir tane daha olunca onu da verdim, yine para almadım zira dedim bunda da sıkıntı çıkabilir ki tahmin ettiğim gibi ikisinde de sıkıntı çıktı.

Fareler Mert'te kalsın. Alıp başkasına satacak halim yok bu haliyle :) Yani ne diyeyim artık, Monster şaşırtmadı.
İncelemede sorun yapmayan ürün bende niye sorun yapıyor anlamıyorum.