Emin değilim hocam, tek vasfı logo basmak olan bu markaya neredeyse hiç güvenmiyorum.

Hocam ben de çok güvenmiyorum açıkçası fakat 30 bin liraya 4060 laptop bulmak imkansız gibi bir şey bu devirde, en azından Casper'dan iyidir. Ve Monster gerçekten limitsiz tam performans vaat ediyor, sadece uzun kullanımda güvenemiyorum fakat sorun yaşayan da var yaşamayan da. Elektronik biraz şans işi.

Sadece burada kastettiğinizi anlamadım hocam.

Bazı laptop üreticileri ısınmanın önüne geçmek için işlemcileri limitli olarak piyasaya sürüyor, Monster'da limit yok. Donanımlarıyla Max performansı alırsınız demek istemiştim. Gerçi 12450H çok da ısınan bir işlemci değil fakat i7 modellerinde daha çok görülüyor anlatmak istediğim.

Bazı laptop üreticileri ısınmanın önüne geçmek için işlemcileri limitli olarak piyasaya sürüyor, Monster'da limit yok. Donanımlarıyla Max performansı alırsınız demek istemiştim. Gerçi 12450H çok da ısınan bir işlemci değil fakat i7 modellerinde daha çok görülüyor anlatmak istediğim.

Zamanında kasa erimesi vakaları vardı yanlış hatırlamıyorsam, demek bundan olsa gerek :D. Peki Excalibur'u neden önermiyorsunuz?

Zamanında kasa erimesi vakaları vardı yanlış hatırlamıyorsam, demek bundan olsa gerek :D. Peki Excalibur'u neden önermiyorsunuz?

Hocam uzun kullanım sonrası kullanıcı şikayetlerinin en fazla olduğu modellerden biri, çok yakın arkadaşım G770 kullanıyor çekmediği çile kalmadı, ilk iki sene iyiydi fakat sonrasında ciddi donanım arızaları vermeye ve oyunları açmamaya başlamıştı. Panel ve kasa kalitesi giriş seviye. Tabii ki bu dediklerim genelleme değil fakat benim görüşümce sorun yaşama ihtimalinizin en fazla olduğu modeller. 30 bin lira bütçesindeki en iyi seçenekler Acer Nitro 5.16 ve HP Victus serisi bana göre.