Detaylar
Kim cevapladı?Açıkçası son zamanlarda kafama çok takıldı: Moza TSW mi alsam Logitech G29 mu? Tır oyunlarını daha fazla oynayacağıma eminim ama normal olarak BeamNG de oynuyorum, kafam bundan dolayı biraz karışık.
Moza TSW icin 40-50k civari harcayacaksiniz farkindasinizdir umarim. G29 15k. Karsilastirmayi anlayamadim. @Bütçe nedir
Ona gore oneri yapayim.
CyHaN_Atalay
Uzman
Konu sahibi sanırsam sadece direksiyon simidine bakmışMoza TSW icin 40-50k civari harcayacaksiniz farkindasinizdir umarim. G29 15k. Karsilastirmayi anlayamadim. @Bütçe nedir
Ona gore oneri yapayim.
Evet bende ondan bilemedim. Bir simide 20 verip G29 ile karsilastirmasini anlamadim. Butce versin oneriyi yapayim ben deKonu sahibi sanırsam sadece direksiyon simidine bakmışÖyle olunca 20.000TL'ye kadar düşüyor.
CyHaN_Atalay
Uzman
Birde bu tür konularda bütçeyi de vermeyi unutan çok nedense, şimdi arkadaş konuyu gece 5'te göndermiş ve bir daha ne zaman döner orası muamma. Kolay gelsin şimdidenEvet bende ondan bilemedim. Bir simide 20 verip G29 ile karsilastirmasini anlamadim. Butce versin oneriyi yapayim ben de![]()
Bir de bu tür konularda bütçeyi de vermeyi unutan çok nedense, şimdi arkadaş konuyu gece 5'te göndermiş ve bir daha ne zaman döner orası muamma. Kolay gelsin şimdiden![]()
Aynisini dusundum ben de
Açıkçası son zamanlarda kafama çok takıldı: Moza TSW mi alsam Logitech G29 mu? Tır oyunlarını daha fazla oynayacağıma eminim ama normal olarak BeamNG de oynuyorum, kafam bundan dolayı biraz karışık.
Bütçe 10K'yi gecmiyorsa 2. El G29
16-17k ise PXN V10 Pro
24k civari ise de PXN VD4
Ethem Efe
Üstün
Açıkçası son zamanlarda kafama çok takıldı: Moza tsw mi alsam Logitech G29 mu? Tır oyunlarını daha fazla oynayacağıma eminim ama normal olarak BeamNG de oynuyorum, kafam bundan dolayı biraz karışık.
Pxn alın, bütçe artarsa VD 4, artmaz ise V10 Pro veya Ultra.
@CyHaN_Atalay ne yapayım moza mı önereyim adama çok daha pahalı Türkiye'de, yurt dışına gitme şansı olan adama giderim zaten simucube falan öneririm
Son düzenleme:
CyHaN_Atalay
Uzman
Doğru :=)Pxn alın, bütçe artarsa VD 4, artmaz ise V10 Pro veya Ultra.
@CyHaN_Atalay ne yapayım moza mı önereyim adama çok daha pahalı Türkiye'de, yurt dışına gitme şansı olan adama giderim zaten simucube falan öneririm![]()
Moza TSW icin 40-50k civari harcayacaksiniz farkindasinizdir umarim. G29 15k. Karsilastirmayi anlayamadim. @Bütçe nedir
Ona gore oneri yapayim.
Ücret karşılaştırması yapmadım zaten konuda belirttiğim gibi tır oyunlarını daha fazla oynayacağım ama BeamNG de oynuyorum. Moza TSW alsam BeamNG gibi oyunlar için fazla mı büyük olur diye kafama takılmıştı.
AdvocateD
Becerikli
Sevgili kardeşim Moza Tsw yalnızca direksiyon içinde motor ve pedal yok. Ve fiyatı 20k üzerinde! G29 la kıyaslaman yanlış yani.Ücret karşılaştırması yapmadım zaten konuda belirttiğim gibi tır oyunlarını daha fazla oynayacağım ama BeamNG de oynuyorum. Moza TSW alsam BeamNG gibi oyunlar için fazla mı büyük olur diye kafama takılmıştı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr